çalışan gazeteciler günü etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Tahmazoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

10 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın çalışanlarının gününü kutladı.Gazeteciliğin zor ve çok önemli bir meslek olduğunu, özverili çalışmaları nedeniyle basın mensuplarına teşe..
Gündem

Vali Çeber:”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum”

9 Ocak 2024
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. 10 Ocak ta..
Gündem

DR. Dağlı:“Gazetecilik, Özveri Ve Fedakarlık İsteyen Mesleklerin Başında Gelmektedir”

9 Ocak 2024
DR. Dağlı:“Gazetecilik, Özveri Ve Fedakarlık İsteyen Mesleklerin Başında Gelmektedir”SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Prof. Dr. Dağlı, gazeteciliğin özveri..
Gündem

Büyükşehirden Flaş Açıklama Uymayanlara Cezai İşlem Yapılacak

9 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehir içi ulaşımda yaşanan tartışmalara son noktayı koydu. Belediyeden yazılı olarak yapılan açıkalamada şu görüşlere yer verildi. Bazı medya kuruluşlarında ve çeşitli sosyal medya mecralarında son g..
Gündem

Şahin: “Gazetecilik, Bir Tanıklık Mecrasıdır”

9 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahin mesajında, gazetecilerin hayatın birçok alanında doğru ve tarafsız bilgilere ulaşarak edindikleri bilgileri fedakarlı..
Gündem

GSO Başkanı Ünverdi’den 10 Ocak Mesajı

9 Ocak 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, özveriyle çalışarak halkın yaşanan gelişmeler hakkında bilgi sahibi olması ve doğru habere ulaşmasını sağlayan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ku..
Gündem

Rektör Dağlı: “Gazeteciler Toplumun Ortak Sesidir”

9 Ocak 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, gazetecilerin toplumun ortak sesi olduğunu belirtti.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, gazeteciliğin fedakârlık ve özveri gerektiren bir mes..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...