Burkay Güçyetmez etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Güçyetmez’e, güç yetmedi!

11 Şubat 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nin 16. genel kurulu yapıldı. Genel kuruldaki seçimlerde mevcut Başkan Burkay Güçyetmez'in listesi seçimlerden zaferle çıktı. İnşaat Mühendisler Odası Gaziantep Şubesi'nin lokalinde gerçekleşen se..
Gündem

İnşaat Mühendisleri sandık başına gidiyor

9 Şubat 2024
Güçyetmez: "Birleştirici, idealist ve tutarlı yönetim anlayışı ile yeniden göreve talibiz"İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nde 16. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri 10-11 Şubat tarihlerinde yapılacak. İMO Başkanı Burkay Güçyetm..
Gündem

Prof. Dr. Canbay:”İmar planlarını terzi, kasap gibi meclis üyeleri onaylıyor”

1 Aralık 2023
Gaziantep Deprem Çalıştayı'nda, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden çıkarılacak dersler masaya yatırıldı.İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirilen Gaziantep Deprem Çalıştay..
Gündem

İnşaat sektöründe fuar heyecanı

4 Ekim 2023
İnşaat sektöründe fuar heyecanı Güçyetmez: “Gaziantep ve sektör için önemli bir fuar”BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 5 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor. Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’..
Gündem

Boşuna mı Okuduk?

28 Eylül 2023
İnşaat mühendisleri işsizlik, düşük ücret, yetersiz özlük hakları, güvencesiz çalışma ve hayat pahalılığına isyan etti:"Boşuna mı okuduk!""Mühendisliğin değersizleştirilmesi ülkemizin geleceğini karartıyor""Ülkemiz için elimiz..
Gündem

İMO, deprem sonrası sürece yön veriyor

30 Ağustos 2023
İMO Şube Başkanı Güçyetmez bir kez daha uyardı:“Geç kalıyoruz!”Yöneticilere çağrıda bulunmaya devam eden İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, “Ağır hasarlı binalar güvenli ve kontrollü şekilde yıkılmalı. Orta hasarlı binalar..
Gündem

“Depreme dirençli kentler için neyi bekliyorsunuz?”

11 Ağustos 2023
“Şehirlerimizin depremlere hazır olmasını istiyorsak soyut değil somut adımlar atılmalıdır”İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Malatya'da meydana gelen 5,3 şiddetindeki depremin ardından yaptığı açıklama..
Gündem

İMO Başkanı Güçyetmez: “Kaybedecek zamanımız yok” “

26 Temmuz 2023
"Depremin gündem olması için deprem olmasını beklemeyelim"Adana'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedilirken, kentlerin depreme dirençli hale getirilmesi ve hasarlı binaların akıbeti tekrar gündeme geldi. ..
Gündem

Milletvekili Adayı Meriç, inşaat mühendisleri ile buluştu

26 Nisan 2023
CHP Gaziantep Milletvekili Adayı  İnşaat Mühendisi Melih Meriç İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.Ziyarete Milletvekili Bayram Yılmazkaya da katıldı.Meriç ve Yılmazkaya, başarılı çalışmalarından dolayı İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetm..
Gündem

İMO Şube Başkanı Güçyetmez: “Depremi unutmayacağız ve unutturmayacağız”

20 Nisan 2023
İnşaat mühendisleri deprem bölgesine teknik inceleme gezisi düzenledi. İMO Şube Başkanı Güçyetmez: “Depremi unutmayacağız ve unutturmayacağız”İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden en fazla e..
Gündem

Orta hasarlı binalarla Güçlendirilsin mi, yıkılsın mı

9 Mart 2023
İMO Başkanı Burkay Güçyetmez:“Orta hasarlı binaların hepsini yıkmak bilime ve tekniğe aykırıdır”‘’Kararların bilimin ve tekniğin ışığında birtakım değerlendirmeler sonucu ve gerekliliği açıklanarak alınması gerekir. ‘’Gazian..
Gündem

Beklenen açıklamalar Güçyetmez’den geldi

27 Şubat 2023
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler ve sonrasında yaşanan süreç ve merak edilen konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. İMO Gaziant..
Gündem

Güçyetmez:En büyük eserini ilelebet yaşatacağız

9 Kasım 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.Başkan Güçyetmez mesajında, b..
Çevre

İklim değişikliği dünyayı tehdit ediyor

16 Ekim 2022
Prof. Dr. Halil Karahan,  İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen seminerde iklim değişikliğinin insan yaşamına olumsuz etkilerine dikkat çekti.İMO Gaziantep Şubesi, üyelerine yönelik meslek içi eğitim sem..
Gündem

“Ağaçlarımıza ve geleceğimize dokunmayın”

27 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Tugay arazisindeki yapılaşma çalışmaları ile ilgili olarak, "Hukuka aykırı olan işlemler telafisi güç zararlara yol açmaktadır. Ağaçlarımıza ve geleceğimize dokunmayın" dedi..
Gündem

Konutlar maliyetine satılsa bile alınabilir olmaktan uzaktır

18 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni sosyal konut projesini değerlendirdi.Başkan Güçyetmez, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi o..
Çevre

İMO’dan çözüm odaklı hizmet

6 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, çözüm odaklı faaliyetlerine devam ediyor.Üyelerinin iş hayatında karşılaştıkları sorunları çözmek ve çalışma şartlarını iyileştirmek için yoğun çaba içerisinde olan İMO Ga..
Gündem

Doğa Olaylarının Afete Dönüşmesine Engel Omalıyız

16 Ağustos 2022
 İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 17 Ağustos depreminin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, depremlerin afetlere dönüşmemesi için mevcut yapı stokunun güçlendirilmesi, her şantiyeye bir..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...