buğday etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Markalaşmış un üreticilerinin varlığı ticari bir çeşitlilik yarattı

25 Haziran 2023
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden yılın ilk 5 ayında yapılan buğday unu ihracatı 211 milyon dolara ulaştı. Başkan Celal Kadooğlu Türkiye’den gerçekleştirilen un ihracatının yüzde 36’sının Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ki ihracatçılar tarafınd..
Yerel Yönetimler

VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEK

20 Haziran 2023
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, BÖLGE İÇİN EN İYİ BUĞDAY ÇEŞİDİNİ ARAŞTIRIYOR!VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEKGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB), makarnalık ve ekmeklik buğdayda kaliteli ve yüksek v..
Yerel Yönetimler

HAYDİ Kısa Sürede 1 Milyon Ekmek Satışına Ulaştı   

29 Ekim 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşın daha uygun fiyata kaliteli ekmek tüketimini sağlamak için hayata geçirdiği Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ), 1 milyon ekmek satışına ulaştı.İlk olarak 12 Eylül tarihinde s..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 7.000 Kamyonluk Destek

25 Ekim 2022
Çiftçilere yönelik desteğini sürdüren Şahinbey Belediyesi, tarımsal üretimi arttırmak için 6 yıldır desteğini arttırarak sürdürürken bugüne kadar sağlanan 69.440 tonluk destek 7.000 kamyonu buluyorŞahinbey İlçesi’ndeki çiftçilere arpa, ..
Kültür Sanat

Araban’ı Festival Heyecanı Sardı

26 Mayıs 2022
ARABAN’I FESTİVAL HEYECANI SARDIGaziantep'in Araban ilçesinde kaymakamlık, belediye ve ziraat odası tarafından bu sene ilki düzenlenecek olan ve 2 gün sürecek olan Firik ve Sarımsak Festivali için geri sayım başladı.Araban ilçesinde..
Yerel Yönetimler

Çiftçiye 200 ton sertifikalı buğday tohumu

13 Kasım 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Araban’da verim ve kalite yönünden bölge çiftçisinin tek tercihi haline gelen edessa cinsi makarnalık 200 ton buğday tohumunun dağıtım töreni yapıldı.Tarımda kalkınmanın kent genelinde sürdürül..
Ekonomi

Yılın ilk buğdayı GTB’de işlem gördü

12 Mayıs 2021
Yılın ilk buğdayı GTB'de işlem gördü Yeni hasat sezonunun ilk mahsul buğdayı Gaziantep Ticaret Borsası'nda (GTB) işlem gördü. Adana'nın Yumurtalık ilçesinde hasadı yapılarak Gaziantep'e getiril..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...