bilim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep’te Uzay Yolculuğu Müzeyyen Erkul’da Canlı İzlenecek

18 Ocak 2024
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu, 18 Ocak'ı 19 Ocak'a bağlayan gece Türkiye saatiyle 00.49’da Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi’nden canlı olarak izlenebilecek.Milli Uzay Programı'nın ilk insanlı uzay misyonu..
Gündem

Türkiye Uzay Yolculuğuna Hazır

17 Ocak 2024
Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğuna artık saatler kaldı. Alper Gezeravcı'yı taşıyan roket bu gece 01.11'de uzaya fırlatılacak.Fırlatma töreni, İstanbul ile Ankara'daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden izlenebilecek.Milli S..
Yerel Yönetimler

Nizip Bilim Merkezi gençleri geleceğe hazırlıyor

10 Mart 2023
Nizip Bilim Merkezi gençleri geleceğe hazırlıyor Nizip Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilim Merkezi’nde gençlere yönelik faaliyetler sürüyor. Gençliğe önem veren hizmetleriyle çalışmaların sürdüğü ve hizmet vermeye başladığı gün..
Yerel Yönetimler

Geleceğin bilim insanları sınavla belirlenecek

17 Ocak 2023
Şehitkamil DENEYAP Teknoloji Atölyeleri için uygulama sınavı yapıldı. 500 öğrencinin katılım sağladığı sınavda başarılı olan öğrenciler, 3 yıl boyunca Bilim Şehitkamil’deki eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanacak.Şehitkamil Belediyesi..
Teknoloji

Bilim Şehitkamil’den 62 bin 99 öğrenci hizmet aldı

8 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bilime ilgiyi artırmak, sevdirmek ve bilimsel konularla ilgili farkındalık oluşturmak adına 2020 yılında hizmete sunduğumuz Bilim Şehitkamil’den bugüne kadar 62 bin 99 öğrencimiz hizmet aldı” d..
Teknoloji

Şehitkamil’den Bilim Şenliği

5 Aralık 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından M1 AVM’de kurulan bilim atölyesi, çocuklar ve velileri tarafından yoğun ilgi gördü. Bilim atölyesini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çocuklar ile birlikte etkinliklere katıldı...
Teknoloji

Bakbak Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti

16 Ağustos 2021
Bakbak Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ettiAK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’yla birlikte Nuray-Tuncay Kara Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, gençlerle bir araya..
Eğitim

HKÜ, Bilim Ödülü sahibi profesörü ağırladı

4 Şubat 2021
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), TÜBİTAK’ın Mühendislik Bilimleri alanında Bilim Ödülü sahibi profesörü Dr. Ömer Civalek’i ağırladı.Bilimsel çalışmalardaki motivasyon ve adaptasyon süreçlerinden de bahseden Prof. Dr. Civalek, çalışmal..
Yerel Yönetimler

Genç mühendis adayları küçük öğrencilere yön verecek

30 Ocak 2021
Gaziantep Üniversitesi, Otomobil, Robot ve Enerji Topluluğu (ORET) üyeleri, önüllü olarak Bilim Şehitkamil’de eğitim gören küçük kardeşlerine ağabeylik ederek, kardeşlerinin geleceklerine yön verecek.Gaziantep Üniversitesi, Otomobil, Ro..
Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezunlarını buluşturdu

20 Ocak 2021
Kalyoncu Üniversitesi, mezunlarını buluşturdu. Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan mezunlar, bilimsel ve mesleki birikimlerini paylaştılar.Bölgenin ve ülkenin ihtiyaç duyduğu, gelecek nesillerin yetişmesinde rol oynayacak ..
Teknoloji

‘Bilim Gaziantep’ projesi start aldı

18 Ocak 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından modern çağın gerekliliklerine ayak uydurmak, bilim ve teknolojiye anlaşılır bir hal kazandırmak amacıyla çocuklar ve gençler için T3 Vakfı iş birliğinde hayata geçirilen "Bilim..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...