besin etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Egzema Besin Alerjisi İle Bağlantılıdır

27 Haziran 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Alerji ve İmmunoloji hekimi Uzm. Dr Elif  Şenbaba, Atopik dermatitin (Egzama) (AD) bir çok faktöre (genetik, çevresel) bağlı olan kronik bir cilt hastalığı olduğuna vurgu yapara..
Yerel Yönetimler

Ekmek Ve Temel Besin Ürünleri Ucuza Halka Sunulacak

13 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, halkın ekmeğe daha ucuza ulaşabilmesi için belediye bünyesinde “Gazi Ekmek” kurulacağının müjdesini verdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında Bü..
Sağlık

Her 100 bebekten 6’sında besin alerjisi var

29 Temmuz 2021
Her 100 bebekten 6’sında besin alerjisi varDeğişen yaşam koşulları, çevre kirliği ve genetik nedenler, çocuklarda besin alerjisi görülme sıklığını son 10 yılda iki kat artırdı. Öyle ki besin alerjisi her 100 bebekten 6’sında görülen bir..
Sağlık

Sağlıklı kemikler için hangi besinler tüketmeli ?

26 Haziran 2021
Sağlıklı kemikler için hangi besinler tüketmeli ?Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç.Dr.Ahmet İnanır, Güçlü ve sağlıklı kemiklere sahip olmak için sağlıklı yaşam, düzenli uyku ve doğru besinleri tüketmek gerektiğini söyledi.İn..
Sağlık

Besin zehirlenmesine karşı 10 önemli kural

16 Haziran 2021
Besin zehirlenmesine karşı 10 önemli kuralYaz mevsiminde yaygın görülen hastalıklardan biri olan besin zehirlenmesi genellikle hafif seyrederken, nadiren de olsa hastanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanabiliyor. Besin zehirlenmesinin ya..
Sağlık

Hamilelikte tüketilmesi gereken besinler

4 Haziran 2021
Hamilelikte tüketilmesi gereken besinlerKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Meral Sönmezer, ‘Hamilelik sürecinde anne adayının sağlığına, günlük rutinine, özellikle de beslenmesine ekstra özen göstermesi gerekir’ dedi.Sönmeze..
Sağlık

Baharda enerjinizi yükseltecek 10 besin!

30 Nisan 2021
Kış boyunca daha az harekete alışan vücudumuzun ve yavaşlayan metabolizmamızın baharın gelmesi ve doğanın canlanmasıyla birlikte değişen ısı, ışık ile nem oranına adapte olmaya çalışması bahar..
Sağlık

Kansere karşı etkili besinler

17 Nisan 2021
Kansere karşı etkili besinler Diyetisyen Salih Gürel, sağlıklı bir diyetin kanser riskini ve kalp hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalık riskini azaltabileceğini söyledi. ..
Sağlık

Kilo vermek için 5 besinden uzak durun

12 Nisan 2021
Kilo vermeyi engelleyen 5 besin Diyetisyen ve Yaşam Koçu Tuğba Yaprak, “Kilo verememek günümüzde en sık karşılaşılan problemlerden biridir” dedi. Diyetisyen ve Yaşam K..
Sağlık

Ömrünüze ömür katacak 7 yeşil besin

27 Mart 2021
Ömrünüze ömür katacak 7 yeşil besinDr. Fevzi Özgönül ,'' İstemeden de olsa biriken  yağlarınızdan kurtulmak ve sağlıklı bir vücut elde etmek için sofralarınızdan eksik etmemeniz gereken 7 muhteşem yeşil besini mutlaka tüketmelisiniz.' D..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...