belediye etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep Ramazan Bayramı’na Hazır

8 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ulaşım, güvenli alışveriş, turizm ve mezarlık ziyaretleri çerçevesinde bayram tatilinin ve öncesinin huzurlu geçmesi için önlemlerini aldı, hazırlıklarını tamamladı.Bu kapsamd..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te İlçe Adayları Değişecek mi

26 Ocak 2024
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala Gaziantep'e gelerek AK Parti'nin Gaziantep adaylarını tanıtacak. Büyükşehir ve Nurdağı'da dahil olmak üzere tüm ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında daha önce basında yazılan iki ada..
Gündem

Göçer: Halkımızı dürüst belediyecilik ve gerçek hizmetle tanıştıracağız

18 Ocak 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Bütün teşkilatlarımızla 31 Martta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere hazırız. İnşallah HÜDA PAR belediyeciliğini Gaziantep ile tanıştıracağız.” dedi. 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İ..
Kültür Sanat

Usta Yemenilerden Unutulmayacak Performans

6 Nisan 2022
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2022 Yılı Kulüpler Arası Gaziantep İl Yarışması, Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle 15 farklı halk oyunları topluluğundan 300’ün üzerinde usta yemeninin katılımıyla gerçekleştirildi.Şehitkamil ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Üçüncü Kitap Fuarı

6 Nisan 2022
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÜÇÜNCÜ KİTAP FUARIGaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü 9 Nisan tarihinde başlayacak olan kitap fuarının protokolünü imzaladıÖğrencilere ve vatandaşlara ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Tarafından “Spor Coğrafyası Açısından Gaziantep” Adlı Elektronik Kitap Yayımlandı

4 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’in spor bakımından taşıdığı potansiyeli ortaya koymak amacıyla “Spor Coğrafyası Açısından Gaziantep” adlı elektronik kitap yayımlandı.Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gazikültür ..
Spor

Oğuzeli Halk Eğitim Spor Berabere Kaldı

30 Mart 2022
Oğuzeli Halk Eğitimspor deplasmanda Yozgat'ta berabere kaldı.Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor son deplasman maçı olan Yozgat'ta Aile Sosyal Politikalar Spor ile yaptığı mücadele..
Eğitim

GAÜN de Göç Çalıştayı

26 Mart 2022
Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi ve Cihannüma Vakfı işbirliğinde hazırlanan “Göç Çalıştayı” açılış programı, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün katılım..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden ilçe belediyelere destek

14 Aralık 2021
 Şahinbey Belediyesi, 7 ilçe belediyesine destek olmaya devam ederek, Vakumlu Yol Süpürge aracı hediye etti.Şahinbey’in daha yaşanılabilir bir ilçe olabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi; Nizip, Oğ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’in 3 ilçesi bu yolla birbirine bağlanacak

7 Temmuz 2021
Gaziantep'in 3 ilçesi bu yolla birbirine bağlanacakBüyükşehir Belediyesi, yapımını sürdürdüğü Karkamış, Nizip ve Oğuzeli ilçelerini birbirine bağlayan 18 kilometrelik yolun sathi kaplama asfalt yenilemesini yaparak bakım ve onarımını ta..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi’nin projeleri hayran bıraktı

11 Ocak 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl ve İlçe Başkanı, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışma ve projelerle ilgili brifing aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, önce yürütülen çalışmalar..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediye Meclisinde seçim heyecanı

4 Ocak 2021
2021 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.Şahinbey Belediye Meclisi Ocak ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair me..
Yerel Yönetimler

Muhtarlar anlattı, Fadıloğlu dinledi

4 Ocak 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, kırsal mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan sosyal tesislerin daha etkin kullanımı üze..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...