baba etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Mustafa Kıymık Dualarla Uğurlandı

2 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in babası Mustafa Kıymık hayatını kaybetti. Cenaze namazına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı.Mustafa Kıymık’ın cenaze namazı öğle namazını müteakip Hanifi Şireci Camisi’n..
Gündem

Fatma Şahin’in Baba Acısı

1 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'in Babası Mustafa Kıymık hayatını kaybetti.YARIN TOPRAĞA VERİLECEK  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in babası Mustafa Kıymık'ın cenazesi yarın (2 Temmuz Pazar) öğle namazına mütea..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç “Babalar Günü”nü Kutladı

18 Haziran 2023
“BABALARIMIZ MADDİ VE MANEVİ REHBERLERİMİZDİR”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.Ayaklarımızın yere güvenle basmasında babaların rolünün çok büyük olduğunun altını çizen Oğu..
Sağlık

Anne baba kavgası çocuğu nasıl etkiler?

7 Ocak 2023
Uzman Klinik Psikolog Müjde Yahşi konu hakkında önemli bilgiler verdi. Evlilikle birlikte artık çift olarak devam ettiğiniz hayatınıza küçük bir bireyinde katılmasıyla artık ilişkilerinizde daha da dikkatli olmanız gerekiyor demektir.Özelli..
Gündem

Anne babalar dikkat! İhmale gelmez 8 önlem!

9 Eylül 2021
Anne babalar dikkat! İhmale gelmez 8 önlem!Yazın kavurucu sıcaklarından sonbaharın serin ve yağışlı havasına geçtiğimiz bugünlerde okulların da açılıp kapalı ortamlarda zaman geçirilmesiyle üst solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşan..
Gündem

Dr. Derya Bakbak: Babalarımız sevgi ve fedakarlık timsali

19 Haziran 2021
Dr. Derya Bakbak: Babalarımız sevgi ve fedakarlık timsaliAK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Dr. Derya Bakbak, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Babalarımızın karşılıksız sevgi ve fedakârlık tim..
Sağlık

Pandemi baba-çocuk ilişkisindeki dinamikleri değiştirdi

18 Haziran 2021
Pandemi baba-çocuk ilişkisindeki dinamikleri değiştirdiPandemi süreciyle birlikte baba ve çocuk ilişkisindeki dinamiklerin de değişime uğradığını belirten uzmanlar, çocukla beraber geçirilecek zamanın nitelikli olması gerektiğine dikkat..
Sağlık

Siz hangi tip babasınız?

17 Haziran 2021
Siz hangi tip babasınız?Çocuğun sağlıklı ruhsal gelişimi için en az anne kadar baba da merkezi bir role sahip. Peki, birçok baba çocuğu ile zaman geçirmek, onu tanımak, duygusal paylaşımlarda bulunmak için son bir buçuk yılda pandemi sü..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...