ayakkabı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

GAFSHOES Fuarı 35. Kez Kapılarını Açıyor

20 Kasım 2023
4-7 ARALIK 2023 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK FUARI 40 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETMESİ BEKLENİYOR. 35. GAFSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Ortadoğu Fuar Merkezi..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’den Öğrencilere 1 Milyondan Fazla Spor Ayakkabısı Hediye

1 Eylül 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gençleri spora teşvik etmek ve öğrencilere karne hediyesi olarak bugüne kadar 1.088.000 spor ayakkabısı hediye etti.2017 yılından bu yana öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hedi..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Öğrencilere 1 Milyon Spor Ayakkabısı Hediye

18 Haziran 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu okulların kapanması ile birlikte öğrencilere spor ayakkabısı hediye etme geleneğini bu yılda sürdürüyor.Her yıl öğrencilere spor ayakkabısı hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazo..
Ekonomi

Ayakkabı sektörüne kadın eli değecek

7 Ocak 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), kadınların ekonomiye katılımını sağlamaya yönelik yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında, ülkemizin önde gelen ayakkabı merkezlerinden olan Gaziantep’te ‘Saya Dikiş Eğitimi Projesi’ni hayata geçiriyor. Kadınla..
Ekonomi

OSB’de talep toplama süreci başladı

5 Aralık 2022
Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde tahsis talebi toplama süreci başladı. Sektörün modern koşullarda üretim yapmasını sağlamak hedefiyle hızlı bir süreç yürüttüklerini kaydeden Gaziantep Ayakkabı Ter..
Ekonomi

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB Çalışmaları Yerinde İncelendi 

29 Eylül 2022
OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ ÖZPOLAT:“ŞEHRİMİZE VE SANAYİCİLERİMİZE YAKIŞIR BİR OSB KURUYORUZ” GSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI’NDA İMAR KONUSU ELE ..
Ekonomi

OSB’de Son Aşamaya Gelindi

31 Temmuz 2022
Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Heyet Başkanı Bülent Uygur başkanlığında; Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat ve müteşebbis heyet üyelerinin katılımlarıyla Gaziantep Sanayi..
Ekonomi

Ayakkabı Ve Terlik Sektöründe Yeni Ürün Ve Modeller Gaziantep’te Sergilendi

24 Haziran 2022
Ayakkabı ve terlik sektör temsilcilerinin yeni model ve ürünlerini sergilediği 33. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı sona erdi. Kent proto..
Gündem

Gaziantep Ayakkabı Sektörünün Kalbi Olacak

3 Nisan 2022
Gaziantep ayakkabı terlik ve yan sanayi ihtisas OSB yönetim kurulu başkanı Ali Özpolat:“Ayakkabı, sektörünün kalbi olacak ve ülkemizde sektöre öncülük edecek Gaziantep ayakkabı terlik ve yan sanayi ihtisas OSB şehrimize hayırlı olsun." ..
Yerel Yönetimler

Öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı

21 Haziran 2021
Öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısıŞahinbey Belediyesi bu yılda öğrencileri ödüllendirip karne hediyesi olarak spor ayakkabısı veriyor. Beş yıldır öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediye..
Yerel Yönetimler

Ayakkabıcılardan satın alınacak, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

4 Mayıs 2021
Ayakkabıcılardan satın alınacak, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacakBüyükşehir Belediyesi, 17 günlük tam kapanma döneminde verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Gaziantepli ayakkabı üreticilerinin elinde kalan ürünler sat..
Ekonomi

Vali Gül’den ayakkabı test laboratuvarına övgü

17 Mart 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundu. Vali Davut Gül, Naci Topçuoğlu Meslek Yüks..
Ekonomi

GAPSHOES ayakkabı sektörüne güç katacak

20 Ocak 2021
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GAPSHOES fuarının ayakkabı sektörüne güç katacağını söyledi. Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekle..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...