Anma etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Hayri Özkeçeci dualarla anıldı

11 Mart 2022
Merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, vefatının sene-i devriyesinde dualarla anıldı.Topçuoğlu Camisi'nde yatsı namazına müteakip düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Bel..
Gündem

Erdemoğlu mezarı başında anıldı

16 Aralık 2021
Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 15. Yılında mezarı başında ailesi, yakınları ve sevenleri katılımı ile Kur’an-ı Kerim okunarak anıldı. Pandemi dolayısıyla mesafe ve kurallara dikkat edilen anma töre..
Yurt Haber

Merhum Hacı Ahmet Ziylan anıldı

9 Ekim 2021
Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan merhum Hacı Ahmet Ziylan, vefatının seneyi devriyesinde düzenlenen etkinliklerle anıldı.DUALARLA ANILDI85 yaşında hayata veda eden hayırsever iş insanı Ahmet Ziylan için ilk tören A..
Gündem

Feray Şahin mezarı başında anıldı

22 Haziran 2021
Feray Şahin mezarı başında anıldıMersin’de üniversite son sınıfta okuduğu sırada o sırada polis olan Fatih Burak Aykul tarafından öldürülen Feray Şahin, doğum gününde Gaziantep’teki mezarı başında ailesi tarafından anıldı.23 Yaşında..
Yurt Haber

Naci Topçuoğlu vefatının 13. yıl dönümünde anıldı

11 Mayıs 2021
Naci Topçuoğlu vefatının 13. yıl dönümünde anıldıGaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici iş adamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 13. yıl dönümünde saygı, rahmet ve ş..
Gündem

Öncü sanayici M. Naci Topçuoğlu anılıyor

10 Mayıs 2021
Öncü sanayici M. Naci Topçuoğlu anılıyorAnadolu sanayisinin öncü isimlerinden merhum M. Naci Topçuoğlu, vefatının 13. yılında özlem ve dualarla anılıyor.Gaziantep Sanayi Odası’nın kurucuları arasında yer alan ve 10 yıl süreyle GSO M..
Gündem

Şehitlerimiz unutulmadı

19 Mart 2021
Şehitlerimiz unutulmadıŞahinbey Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde şehitlerimiz dualarla ve çeşitli etkinliklerle andı. Şehitlerimiz unutulmadı.Şahinbey Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde sosyal tesi..
Yerel Yönetimler

Şehit Kamil ve annesi mezarı başında anıldı

21 Ocak 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ile birlikte Antep Savunması’nın ilk şehidi olan 14 yaşındaki Mehmet Kamil’i, şehadetinin 101. yıl dönümü dolayısıyla annesi Hadice Dilek’i..
Yerel Yönetimler

Şehit Kamil ve annesi ile Özdemir Bey  şükranla anıldı

24 Aralık 2020
25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluş'unun 99. yıl dönümünde Gaziantep Savunmasının sembol kahramanlarından Şehit Kamil ile Özdemir Bey düzenlenen iki farklı törenle anıldı. Törende konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fad..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...