Ampute etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Cuma Güzel: Hedefimiz Şampiyonluk

12 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 11-1 mağlup ederek ilk yarının son maçını galibiyetle tamamladı...
Spor

Şahinbey Ampute Çıkışını Sürdürüyor 6-1

6 Aralık 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 6-1 mağlup ettiİçerde ve dışarda aldığı galibiyetlerle ligdeki çıkışını sürdüren Şahinbey Beled..
Spor

Büyükşehir Belediyesi’nden Ampute Sporculara Büyük Ödül

19 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda bu ay alınan önemli kararlardan biri de Spor şehri Gaziantep'in başarılı sporcularından oluşan şampiyon ampute takımına ödül verilmesi oldu. Karara göre her bir sporcu ve teknik kadroya ..
Spor

Şahinbey Ampute Kupaya Farkla Başladı 10-1

4 Ekim 2023
Şahinbey Ampute Futbol Takımı Yalova’da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 10-1 mağlup ederek Türkiye Kupası maçlarına galibiyetle başladı.Yalova'da 3-7 Ekim tari..
Spor

Şahinbey Ampute Şampiyon Kadroyu Koruyor

4 Ağustos 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesi iç transferde 2 isme imza attırdı.Önümüzde ki sezon da hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz Ampute Futbol Tak..
Spor

ŞAHİNBEY AMPUTEDEN RAKİBİNE FARKLI TARİFE 9-0  

20 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Şahinbey Belediye Gençl..
Spor

Şahinbey farka gitti: 10-2

29 Ocak 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Şanlıurfa Engelliler Eyyübiye Belediye Ampute Futbol Takımını 10-2 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü. Şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Şahi..
Spor

Şahinbey Ampute bir engeli daha aştı: 5-0

22 Ocak 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımını 5-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.Aldığı galibiyetlerle ligde iyi bir çıkış yakalayan Şa..
Spor

Şahinbey Ampute coştu: 5-0

15 Ocak 2023
Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, kendi evinde Kayseri Melikgazi Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 5-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Şahinbey..
Spor

Şahinbey Ampute şampiyonluğa koşuyor: 8-0

8 Ocak 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 8-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü. Şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Şahi..
Spor

Şahinbey Ampute farklı kazandı

25 Aralık 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 5-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda ligin g..
Spor

Şahinbey Ampute galibiyetle döndü

11 Aralık 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 2-1 mağlup etti. Türkiye Kupası'nı müzesine getirerek yeni sezona şampiyonluk hedefi ile baş..
Gündem

Dünya Kupasına Şahinbey Belediyesi Oyuncuları Damga Vurdu

10 Ekim 2022
Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nda Dünya Kupası’nı kaldıran Ampute Milli Takım kadrosuna 5 oyuncu 1 antrenör vermenin gururu yaşanıyor. Türkiye ..
Spor

Şahinbey Ampute’den Muhteşem Geri Dönüş 2-1  

22 Mayıs 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-1 mağlup ederek zorlu deplasmandan galibiyetle dönmesini bildi. ..
Spor

Şahinbey Ampute bıraktığı yerden

21 Mart 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü Takımını 5-0 mağlup etti.Türkiye Ampute Ligi'nin ikinci yarısında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Amput..
Spor

Şahinbey Ampute ligin ilk yarısını lider tamamladı 2-0

6 Mart 2022
  Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-0 mağlup ederek ligin ilk yarısını lider tamamladı.Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute ..
Spor

Şahinbey Ampute farklı galip

25 Ocak 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımını 8-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.Aldığı galibiyetlerle ligde iyi bir çıkış yakalayan Şa..
Spor

ŞAHİNBEY AMPUTE KENDİ EVİNDE GALİP 2-0

16 Ocak 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...