aile etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Gaziantep’te Başladı

11 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Aile Akademisi ev sahipliği ve iş birliğinde, bu yıl 2’ncisinin düzenlendiği Uluslararası Aile Sempozyumu yapılan açılış etkinliğiyle başladı.Aile değerlerini koruma ve geliştirme, aile bir..
Asayiş

Valilik Açıklama Yaptı

24 Kasım 2023
Gaziantep Valiliği geçtiğimiz günlerde bir kişini öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Gaziantep Valiliği’nden konuyla ilişkin yapılan açıklamada, ‘’23.11.202..
Yerel Yönetimler

LGS’de Dereceye Giren Öğrenciler Ecdadıyla Buluştu

1 Eylül 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 148 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu.Başarılı öğrencileri ödüllendirerek başarıyı teşvik eden Şahinbey Belediye B..
Gündem

Kapılar Depremzedeler İçin Açıldı

17 Mart 2023
Ailelerini bırakıp depremzedelere koştular'Asrın felaketi' olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından sahaya inen ASKON Gaziantep Şubesi, depremzedeleri yalnız bırakmadı.ÇOK HIZLI ORGANİZE OLDULAR6 ..
Gündem

Gaziantep’te Kan Donduran Olay

27 Eylül 2022
3 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp derin dondurucuda sakladılar. Bir televizyon programına Gaziantep'ten katılan M.İ. kayıp 2 çocuğu için yardım istedi. Ailenin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Gaziantep polisi bir ..
Eğitim

SANKO’lu 100 aile SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti

6 Aralık 2021
SANKO Holding tarafından düzenlenen, "Gaziantep'in Kurtuluşunun 100'üncü yılında SANKO'lu 100 Aile Tarihte Yolculuğa Çıkıyor" etkinliği kapsamında, Türkiye'nin dört yanından Gaziantep'e gelen aileler, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti...
Yerel Yönetimler

100 bin aileye yardım dağıtılacak

12 Nisan 2021
100 bin aileye yardım dağıtılacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi, bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan Ayı'nda 100 bin aileye gıda yardımı için hazırlıkları tamamladı, dağıtımlar başladı.Yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçi..
Yerel Yönetimler

İki çocuğuyla sokakta kalan anneye yardım eli

9 Mart 2021
İki çocuğuyla sokakta kalan anneye yardım eliGaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kirasını veremediği için sokakta kalan bir anne ve iki çocuğuna kol kanat gerdi, aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturdu.Ev sahibinin kirayı karşılaya..
Yerel Yönetimler

Aile Akademisi İş Birliği Protokolü imzalandı

1 Mart 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin de iş birliğinde olduğu toplumun temel taşı olan aile kurumunu sağlam temeller üzerine inşa etmek, aile içi iletişimi güçlendirmek ve iç huzuru temin etmek amacıyla Gaziantep Aile Akademisi İş Birliği Pro..
Yerel Yönetimler

Kadınların aile müessesinde oluşturduğu düzen mahallelere yansıtılacak

23 Şubat 2021
Kadınların aile müessesinde oluşturduğu düzen mahallelere yansıtılacakBüyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve teknik ekibi, kadınların aile içinde hakim kıldığı düzeni mahallelere de yaymak amacıyla Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...