ağaç etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Yetkinşekerci ailesinden yeşil Gaziantep’e katkı

30 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde başlattığı ağaçlandırma çalışmasının 32'nci etabı, hayırsever Yetkinşekerci ailesi iş birliğinde Şirinevler Mahallesi'nde yapıldı. Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Yeşil Antep" P..
Çevre

Profilo Gaziantep’te On Bin Fidanla Doğaya Nefes Olacak

25 Aralık 2022
Hayatı kolaylaştıran yardımcılarıyla ''Oh Be Profilo Varmış'' dedirten Profilo, daha sürdürülebilir bir dünya için Gaziantep’te Orman Genel Müdürlüğü iş birliği ile on bin fidan dikimi gerçekleştirerek “Profilo Hatıra Ormanı” oluşturdu. ..
Çevre

Gaziantep yeşile bürünüyor

4 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ Mezunları Derneği iş birliğinde “Yeşil Gaziantep Projesi” kapsamında 5 bin metrekarelik alan ağaçlandırıldı. “Yeşil şehirler huzurlu nesiller” sloganıyla yürütülen projede, 31. etap için Şahinbey ilçes..
Gündem

“Ağaçlarımıza ve geleceğimize dokunmayın”

27 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Tugay arazisindeki yapılaşma çalışmaları ile ilgili olarak, "Hukuka aykırı olan işlemler telafisi güç zararlara yol açmaktadır. Ağaçlarımıza ve geleceğimize dokunmayın" dedi..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi şehit isimlerini ağaçlarda yaşatacak

6 Mart 2022
Vatan toprağı için şehit olan Kahraman askerlerimiz ve polislerimizin isimleri Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde dikilen ağaçlarda yaşatılıyor. 26. 000 yetişmiş ağaç diken Şahinbey Belediyesi toplamda bugüne kadar 3.800.000 ağaç dikimi gerçek..
Yerel Yönetimler

Daha yeşil bir Şahinbey için

28 Şubat 2022
İlçenin dört bir yanında ağaç dikimlerine başlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerinin katılımıyla Süs elması, süs eriği ağacı gibi birçok farklı çeşit ağacın dikimlerini gerçekleştiriyor. Projeyle toplamda 26 bin ağaç dikimi yapılarak şehr..
Çevre

Gaziantep yeşil bir kent oluyor

1 Aralık 2021
Büyükşehir Belediyesi'nin "Yeşil Şehirler Huzurlu Nesiller" sloganı ile başlattığı Yeşil Antep Projesi için 20'nci durak Fıstıklık Mahallesi oldu.Yeşil Şehir Gaziantep'in havasını, suyunu, toprağını koruyarak gelecek nesillere daha yaşa..
Çevre

Gaziantep’te “Geleceğe Nefes” için el ele

12 Kasım 2021
“Milli Ağaçlandırma Günü” dolayısıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında 11 Kasım saat 11.11’de Şahinbey ilçesi, Kaleboynu Mahallesinde gerçekleşen ağaçlandırma faaliyeti ile fidanla..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi  4 milyon 215 bin ağaç dikti

22 Şubat 2021
Şahinbey’in her köşesini birbirinden güzel mevsimlik çiçekler ve bitkilerle süslemeye devam eden Şahinbey Belediyesi bu zamana kadar 4.215.000 adet fidanı çiftçilere ve vatandaşlara dağıtarak toprakla buluşturdu.Gelecek nesillere doğayl..
Çevre

Gaziantep’e nefes aldıracak

5 Ocak 2021
 Büyükşehir Beled..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...