Adnan Ünverdi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Ünverdi Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Degerlendirdi

3 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk 4 ayında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,9 oranında artışla 3 milyar 238 milyon 454 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Zorluklarının a..
Gündem

Başkan Ünverdi:”İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı Kutluyorum”

8 Nisan 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde..
Ekonomi

Başkan Ünverdi Mart Ayı İhracat Rakamlarını Değerlendirdi

4 Nisan 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, mart ayında Gaziantep’ten 850 milyon 406 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Adnan Ünverdi, kritik bir dönemde üretim, ihracat ve istihdam sağlayan sanayicilerin ülke..
Ekonomi

TOBB Gaziantep KGK Gaziantep’e Türkiye Birinciliği Getirdi

21 Şubat 2024
Gaziantep, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun “İşimiz Temiz Projesi" kapsamında verdiği eğitimler ve yaptığı çalışmaların sonucunda 20 il arasında birinci oldu.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler..
Ekonomi

Gaziantep’e Gazilik Unvanı Verilişinin 103. Yıl Dönümü

7 Şubat 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ”Milli Mücadelemizin en önemli kalelerinden olan şehrimize ‘Gazi’ unvanı verilişinin 103...
Ekonomi

GSO’da 2023 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

16 Aralık 2023
GSO MECLİS BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU:-“GAZİANTEPLİ SANAYİCİLER OLARAK GİRİŞİMCİLİĞİMİZ VE ÜRETKENLİĞİMİZLE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”-GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: ..
Ekonomi

GSO’ da Orman Ürünleri ve Mobilya İmalatı Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

10 Kasım 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Orman Ürünleri ve Mobilya İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (..
Ekonomi

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçildi

22 Ekim 2023
-TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDITürkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla, Oda/Borsalar bünyesinde faaliyetleri..
Ekonomi

GSO’da Tekstil Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

13 Ekim 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, tekstil sektöründe faaliyet gösteren üye firmaların katılımları ile Tekstil Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Eximbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdü..
Ekonomi

GSO’da ESG ve Dijitalleşmenin Önemine Dikkat Çekildi

29 Eylül 2023
GSO’DA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ESG VE DİJİTALLEŞMENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİGaziantep Sanayi Odası’nda (GSO), Çevresel, Sosyal ve Kurumsal Yönetişim (ESG) ve dijitalleşme konusunun firmalar ve sanayinin geleceği için taşıdığı öneme dikka..
Ekonomi

16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı Ve Kongresi Gaziantep’te Düzenlendi

25 Eylül 2023
16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı, Mezopotamya’dan bir güneş enerjisi meşalesi yakmak üzere yüzlerce firma, sektör derneği, kamu-özel iştirakler, yerli-yabancı yüzlerce yenilenebilir enerji yatırımcısını bir araya getirdi. “Güneş enerji..
Ekonomi

Ünverdi,100’üncü Yılda 100 Coğrafi İşaret Paneline Katıldı

19 Eylül 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 5. Gastroantep Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen; Gastronomik Kimlik Oluşturmada Coğrafi İşaretlerin Önemi; 100'üncü Yılda 100 Coğrafi İşaret panelinde yaptığı k..
Ekonomi

MEM, Bölge Sanayimizin Çözüm Merkezi Olarak Hizmet Veriyor

13 Eylül 2023
-GSO-MEM, BÖLGE SANAYİMİZİN ÇÖZÜM MERKEZİ OLARAK HİZMET VERİYOR-GSO-MEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ CAN KOÇAK:“SEKTÖRLERE YÖNELİK ÖRNEK VE ÖNCÜ PROJELER HAYATA GEÇİRİYOR, FİRMALARIMIZA VE KURSİYERLERİMİZE İSTİHDAM OLANAKLARI SAĞLIYOR..
Ekonomi

Zorlukları İhracatla Aşmaya Çalışıyoruz

4 Eylül 2023
Ağustos ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ekonomik koşullar ve depremin etkilerine rağmen Gaziantep’in ihracatında toparlanmanın devam ettiğini ve ağustos ayı itibarı il..
Ekonomi

GSO Başkanları TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na Katıldı

18 Ağustos 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa..
Ekonomi

ÜNVERDİ Temmuz Ayı İhracat Rakamlarını Değerlendirdi

3 Ağustos 2023
-ÜNVERDİ’DEN İHRACATTA DAHA YÜKSEK RAKAMLAR İÇİN LİMAN VURGUSU-“LİMANDA YAŞANAN SORUNLAR ÇÖZÜLMÜŞ OLSAYDI BU RAKAMLARIN ÇOK DAHA ÜZERİNE ÇIKARDIK”-“GAZİANTEP’TEN TEMMUZ AYINDA GEÇEN YILIN AYNI AYINA GÖRE YÜZDE 48 ORANINDA ARTIŞLA 1 ..
Ekonomi

ÜNVERDİ’DEN İŞ DÜNYASINA YEŞİL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI

27 Temmuz 2023
“AB YEŞİL MUTABAKAT EYLEM PLANINDAKİ YAPTIRIMLARDAN ETKİLENMEMEK İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM HAZIRLIKLARINA HIZ VERMEK ZORUNDAYIZ”Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (GSO) Adnan Ünverdi, sanayi ve ihracatı doğrudan etkileyecek olan AB ..
Ekonomi

GSO MIP İle Mersin Limanı’nda Kalıcı Çözüm İçin Birlikte Çalışacak

21 Temmuz 2023
Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulunan Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP) Genel Müdürü Ajay Kumar Singh ve beraberindeki heyet, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Kü..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...