10 Ocak etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Vali Çeber:”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum”

9 Ocak 2024
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. 10 Ocak ta..
Gündem

Şahin: “Gazetecilik, Bir Tanıklık Mecrasıdır”

9 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahin mesajında, gazetecilerin hayatın birçok alanında doğru ve tarafsız bilgilere ulaşarak edindikleri bilgileri fedakarlı..
Gündem

GSO Başkanı Ünverdi’den 10 Ocak Mesajı

9 Ocak 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, özveriyle çalışarak halkın yaşanan gelişmeler hakkında bilgi sahibi olması ve doğru habere ulaşmasını sağlayan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ku..
Gündem

“Özgür basın, demokrasinin gelişimine katkı sağlar”

10 Ocak 2022
 İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, özgür ve güçlü basının demokrasilerin gelişimine katkı sağlayacağını söyledi. İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ..
Gündem

“Basının kalkınmaya katkısı büyüktür”

10 Ocak 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının toplumun gelişimine ve kalkınmaya olan katkısına dikkat çekti. Gazetecilerin mesai kavramı gözetmeden, her..
Gündem

PERİ:” BAĞIMSIZ BASIN, DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR”

9 Ocak 2022
 Makine Mühendisi Ali Peri, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı. Peri, “ Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan..
Gündem

Gazeteciler gören gözümüz, işiten kulağımızdır

8 Ocak 2022
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Gazeteciler gören gözümüz, işiten kulağımızdır” dedi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, “Kamuoyuna karşı önemli sorumlulukları olan ve me..
Gündem

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü basın mesajı

7 Ocak 2022
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Dr. Bakbak mesajında, “Milletimizin en doğru ve güvenilir bilgileri, en sağlıklı kaynaklar..
Gündem

Milletvekili Mehmet Erdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

7 Ocak 2022
Ak Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında;Milletvekili Mehmet ERDOĞAN; Toplumun haber alma..
Medya

Ali Şahin: Gazeteciler önemli bir misyon üstleniyor

9 Ocak 2021
TBMM İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Şahin mesajında, “Gazetecilik; hayatı..
Medya

“Pandemi döneminin görünmeyen kahramanları gazetecilerdir”

9 Ocak 2021
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ile mesaj yayımladı.Virüse karşı uygulanan tedbirler sürerken gazetecilerin hep ön saflarda mücadele ettiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Baş..
Medya

Yılmazkaya: Medya üzerindeki baskılar ve ekonomik yaptırımlar giderek arttıyor

9 Ocak 2021
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya,   “Türkiye’de özgür basından söz etmenin olanaksız durumda olduğu karanlık bir dönemdeyiz” dedi.Türkiye’nin ba..
Medya

“Pandemi sürecinde de büyük fedakârlık yaptılar”

9 Ocak 2021
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, yayımladıkları mesajla tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı. ..
Medya

“Basının kalkınmaya katkısı büyüktür”

9 Ocak 2021
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, yayımladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.Gazetecilerin vatandaşların dünyadaki gelişm..
Medya

NTO Başkanı Özyurt’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

9 Ocak 2021
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyl..
Medya

Fatma Şahin: Tarafsız ve özgür basın var olmalı

9 Ocak 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Şahin mesajında, çok sesli, etkin, herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getir..
Medya

Ünverdi: Basın mensupları Demokrasi’nin vazgeçilmez unsurlarıdır

9 Ocak 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, basın mensuplarının her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek adına özveriyle görev yaptıklarını belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı...
Gündem

Rektör Dağlı: “Gazetecilerin sorumluluk ve görev yükleri daha da önem kazanmıştır”

8 Ocak 2021
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, bireylerin haberci gibi davranarak, her olayı haber niteliğine dönüştürmeye çalıştığı günümüzde, gazetecilerin sorumluluk ve görevlerinin daha da önem kazandığını belirtti.10 Ocak Çalışa..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...