10 Kasım etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

SANKO Üniversitesi’nde Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi

10 Kasım 2023
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85’inci yılında, SANKO Üniversitesi’nde düzenlenen törenle anıldı.Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfi Çakar, “10 Kasım At..
Gündem

Halit Acar: Atatürk Evrensel Bir Değer

10 Kasım 2023
“Bıraktığı manevi eserleriyle geleceğimize ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz”DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının..
Gündem

Dağlı:”10 Kasım Matem Tutma Günü Değil”

9 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Prof. Dr. Güner Dağlı, “85 yıldır Türk milletini bir..
Gündem

Ünverdi:”Cumhuriyetimizin ışığında Atamızın izinde yürümeye devam edeceğiz”

9 Kasım 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Ömrünü milletine adamış, asırlık Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyor..
Gündem

“Atamızın manevi mirası ve eserleri yolumuzu aydınlatıyor”

8 Kasım 2023
ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Ataturk'ü Özlem Ve Saygıyla Anıyoruz”Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yı..
Gündem

Özkeçeci’den10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı 

9 Kasım 2022
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete irtihalinin sene-i devriyesinde saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.Ülkesi ve milleti için yaşayan, zor şartlar ve sınırlı imkânlara rağmen bağımsızlığımız uğruna..
Gündem

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz”

9 Kasım 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal A..
Gündem

Güçyetmez:En büyük eserini ilelebet yaşatacağız

9 Kasım 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.Başkan Güçyetmez mesajında, b..
Gündem

OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten 10 Kasım Mesajı:

9 Kasım 2022
“Eşsiz bir komutan, büyük bir devlet adamı olan Atatürk’ü özlem, şükran ve minnetle anıyoruz”Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 10 Kasım Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı...
Gündem

GTO’dan Anlamlı 10 Kasım Etkinliği: “KEMÂL”

8 Kasım 2022
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde "Kemâl: Pınar Ayhan'dan Bir Müzikal Belgesel" etkinliği ile anarak, muhteşem bir gösteriye imza attı...
Sağlık

Dr. Kileci’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı 

7 Kasım 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Dr. Kileci, “Umutların tükendiği bir..
Gündem

SANKO Üniversitesi’nde anlamlı kutlama

10 Kasım 2021
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83’üncü yılında, SANKO Üniversitesi’nde düzenlenen törenle anıldı.Edebiyat Kulübü tarafından SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Toplantı Salonu’nd..
Gündem

Başkan Kızılaslan’dan 10 Kasım

10 Kasım 2021
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayıs..
Gündem

Atatürk’ü anlamak demek, Cumhuriyeti anlamak demektir

10 Kasım 2021
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak demek, Türkiye Cumhuriyeti'ni anlamak demektir" dedi. Asyalı, İstiklal Savaşı'nın Başkomutanı, ..
Gündem

Atatürk’ün manevi mirasına sahip çıkmak hepimizin görevi

10 Kasım 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83'üncü yıl dönümü dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Şahin mesajında..
Gündem

GGC Başkanı Ay: Özlem, inanç ve minnet duyuyoruz

9 Kasım 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, GGC yönetimi adına bir 10 Kasım mesajı yayınlayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları inanç, özlem, minnet ve sevgiyi dile getirdi.GGC Başkanı Ay, “Atatürk’ün, fikirle..
Gündem

“İlke ve devrimleri yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor”

9 Kasım 2021
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 10 Kasım Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.Başkan Gökhan Çeliktürk mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gaz..
Gündem

“Örnek bir komutan ve devlet adamı”

9 Kasım 2021
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşadığı çağa damga vuran örnek bir komutan ve büyük bir devlet..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...