Başkan Kızılaslan’dan 10 Kasım

10 Kasım 2021 12:58 Gündem

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Kızılaslan mesajında, “Atatürk; düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılâplarıyla yaşadığı her döneme fikirleriyle damga vurmuştur. 10  Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyet’in erdemlerine sadakatini ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki  kararlılığını gösterme günüdür” İfadelerini kullandı.

Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir.

Bu vesile ile bu ülkeyi bizlere yurt olarak bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...