1 Mayıs etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HAK-İŞ Konfederasyonu, 1 Mayıs’ta Gaziantep’te Biraraya Geldi

1 Mayıs 2024
Türkiye’nin 81 ilinden gelen kıymetli emekçi kardeşlerimiz, HAK-İŞ’e gönül vermiş dava arkadaşlarımız, Emeği için var gücü ile çalışan emekçilerimiz, Emeği ve alın teri davasından vazgeçmeyen emekçilerimiz, 1 Mayıs Uluslararası Birl..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek: “300 Bin çalışanımızla büyük bir aileyiz”

30 Nisan 2024
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.OSB Başkanı Cengiz Şimşek mesajında, "Emek ve alın teri ile üretimin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan ve..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu 1 MAYIS’I Mesai Arkadaşları İle Birlikte Kutladı 

2 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çalışanları ile birlikte kutladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gü..
Gündem

Vali Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

29 Nisan 2023
2008 Nisan ayında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilen 1 Mayıs, 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen yasa ile resmi tatil ilan edilmiştir.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir g..
Politika

‘Emekçiler; enflasyon, vergi ve zamlar altında eziliyor

1 Mayıs 2021
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar,  yıllardır büyük çoğunluğu açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veren emekçile..
Gündem

“İşçi kardeşlerimizin alın terleri büyük hizmetlere dönüşüyor”

1 Mayıs 2021
“İşçi kardeşlerimizin alın terleri büyük hizmetlere dönüşüyor”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Emekleriyle geçinen ve karşılarına dikilen birçok zorluğa..
Gündem

Sırakaya: “Karnımız açken nasıl bayram kutlayalım”

1 Mayıs 2021
Sırakaya: “Karnımız açken nasıl bayram kutlayalım” Turizm, Konaklama ve Yemek Hizmetleri Çalışanları (Tur-İş) Sendikası Genel Başka..
Politika

CHP milletvekili Yılmazkaya, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı

30 Nisan 2021
CHP milletvekili Yılmazkaya, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladıCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “emek, hak ve özgürlük mücadelesinde yaşamlarını yitirenleri saygı ile anıyor, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi..
Politika

Kaplan: ‘Emeği ve emekçiyi bitirdiler’

30 Nisan 2021
Kaplan: ‘Emeği ve emekçiyi bitirdiler’CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için yazılı bir mesaj yayınlayarak “18 yıldır işçilerimiz ve emekçilerimizin durumu içler acısıyken, Covid-19 ile birlikte bir..
Gündem

Fadıloğlu: Hedefimizin, temel dinamiği olmayı sürdüreceklerdir

30 Nisan 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Fadıloğlu: Hedefimizin, temel dinamiği olmayı sürdüreceklerdir ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...