Deprem Mağdurları Unutulmamalı

07 Ağustos 2023 21:46 Gündem

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, deprem bölgelerine dikkat çekerek, ‘Depremde yıkılan ve ağır hasar alan konutların yerine 680 bini konut ve köy evi, 170 bini de ticari alan olmak üzere toplamda 850 bin bağımsız yapı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından yapılacak.’ açıklamalarında bulundu.

Eşi ve oğlunu 6 Şubat depremlerinde kaybeden kendisi de bir depremzede olan ve sosyal medya paylaşımlarında ‘6 Şubat’tan bu yana deprem bölgesinde hükümetin desteğinin bir an bile eksilmediğine ’dair sık sık açıklamalarda bulunan ÇETİN, ‘Devletin tüm imkanlarını seferber ederek, deprem bölgelerinden bir an bile elini çekmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve depremden bu yana acımızı paylaşan, her daim yanımızda olan yardımsever halkımıza minnettarız.’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, ‘Hemen hemen her gün bir bakanımızı ağırlıyoruz. Nurdağı ile İslahiye’de yaşayan depremzede kardeşlerimizle bakanlarımız birebir ilgileniyorlar. AFAD Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantılarda bölgenin ihtiyaçlarına ve mevcut durumuna ilişkin bilgileri alıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerimiz Nurdağı ve İslâhiye İlçelerimizde çalışmalar yapıyorlar. Bizler de AK Parti Gaziantep il-ilçe teşkilatları olarak belediyelerimiz, AFAD ve STK’larımızla iş birliği içerisindeyiz. Bize düşen her ne ise fazlasını yapmaya hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde tek bir hemşerimiz, tek bir depremzede kardeşimiz dışarıda kalmayana dek önceliğimiz buralar. Üzerimize düşenin fazlasını yapmaya hazırız.’ dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...