Fatma Şahin yine ilk beşte

Fatma Şahin yine ilk beşte
14 Mart 2022 19:37 Kaynak : Haber Merkezi

ORC Araştırma Anket Şirketi, 2019 – 2022 yıllarının en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinde dikkat çeken sonuçlar çıktı. Sonuçlara göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilk 5 belediye başkanı arasında 2. sırada yer aldı. Şahin, Gaziantep’te başta tarih ve kültür alanları olmak üzere birçok alanda yaptığı başarılı çalışmalarla ön plana çıkıyor.

LİSTEDEKİ İLK 5 BAŞKAN ŞÖYLE

Son 3 yılın en başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinde ilk sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ikinci sırada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üçüncü sırada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dördüncü sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, beşinci sırada ise Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yer alıyor.

İLK 5’TE TEK AK PARTİLİ BELEDİYE

Araştırma sonuçlarının dikkat çeken tarafı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ilk beş kişilik listede AK Partili belediye başkanı olarak tek başına yer alması. Sonuçlara göre listeye giren diğer belediye başkanları CHP’li. Bu sonuçlar Şahin’in tek başına bir kadın olarak birçok büyükşehir belediye başkanını ardında bıraktığını gözler önüne seriyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...