• Anasayfa /
  • /
  • Vali Gül’den tam kapanma ile ilgili çok önemli uyarılar

Vali Gül’den tam kapanma ile ilgili çok önemli uyarılar

Vali Gül’den tam kapanma ile ilgili çok önemli uyarılar
29 Nisan 2021 09:40 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, bugün başlayacak olan tam kapanma ile ilgili uyarılarda bulundu. Vali Gül, “Marketlere çocuklar alınmayacak. Araçlarla kesinlikle gidilmeyecek” dedi.

Vali Gül’den tam kapanma ile ilgili çok önemli uyarılar

Vali Davut Gül bugün 19.00’da başlayacak olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Vali Gül, “Açık olacak bakkal vb. işletmelere engelliler hariç olmak üzere kesinlikle araçla gidilmeyecektir. Marketlere ailecek gidilmeyip, temel ihtiyaç maddelerini almak için tek kişi gidebilecektir. Çocuklar marketlere alınmayacaktır” açıklamalarında bulundu.

Vali Gül, tam kapanma sürecinde bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemiş dükkanlarının haftanın her günü 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabileceğini söyledi. Gül, zincir marketlerin de pazar günü kapalı olacağını ifade etti. Gül, “Tam kapanma döneminde alınacak tedbirleri planladık. Tedbirlere riayet yüksek oldukça bu sıkıntıdan kurtulmamız hızlı olur. Gaziantep’in çözülemeyecek hiç bir sorunu yok. Biz bu günlerin memuru, millet de bizim amirimizdir. Arkadaşlarımızla birlikte 24 saat sahada olacağız. İl dışına bağ bahçe işleri için gidemezsiniz. İl dışına gidiş belirli şartlara bağlanmış olup e-devlet ya da Alo 199 üzerinden izin alınmaktadır. Halı yıkamacıları bu süreçte kapalı kalacak. Yeme içme sektörü Ramazan ayı içerisinde 24 saat paket sevisi yapabilecek. Bilindiği gibi kısıtlama günlerinde mahalle pazarları kapalı olacaktır. Sebze hali açık olup üretici,market,bakkal,manav vb. kişi ve işletmelerin mal getirip götürmesi istisna kapsamında olup herhangi bir yasaklama söz konusu değildir.” şeklinde uyarılar yaptı.

Gaziantep Valisi Davut Gül uyarılar ile vatandaşları bilgilendirmeler yaptı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...