Vaka sayısında büyük artış! Bakan Koca uyardı

Vaka sayısında büyük artış! Bakan Koca uyardı
19 Temmuz 2021 20:07 Kaynak : HABER MERKEZİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs vaka sayılarında yüzde 30 oranında artış olduğunu açıkladı. Bakan Koca vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vaka sayısında büyük artış! Bakan Koca uyardı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık %30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın. Kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durun. Bayrama gölge düşürecek tedbirsizliklerde bulunmayın’ uyarısı yaptı.

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu, vaka sayısında büyük artışıpaylaştı. Bayrama bir gün kala açıklanan tabloya göre, son 24 saatte 226 bin 513 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 667 kişinin testi pozitif çıktı, 50 kişi hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vaka sayılarının artışına dikkat çekerek, “Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık %30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı, 19 Temmuz corona virüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 226 bin 513 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 667 kişinin testi pozitif çıktı, 50 kişi hayatını kaybetti.

BAKAN KOCA’DAN VAKA UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda artan vaka sayısında dikkat çekerek, “Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık %30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın. Kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durun. Bayrama gölge düşürecek tedbirsizliklerde bulunmayın” ifadelerini kullandı

AŞILAMADA SEVİNDİREN HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en az bir doz aşı yaptıranların sayısının 39 milyonu geçtiğini, iki doz aşısını yaptıran sayısının ise 20 milyonu geçtiğini duyurdu.

Bakan Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İki doz aşısını yaptıranların sayısı 20 milyonu geçti. Bu sayı, 18 yaş ve üstü nüfusun yaklaşık %33’üne karşılık geliyor. En az bir doz aşısını yaptıranların sayısı 39 milyonu geçti. Bu sayı, 18 yaş ve üstü nüfusun yaklaşık %63’üne karşılık geliyor.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...