Sopayla eziyet edilen kedi emin ellerde

Sopayla eziyet edilen kedi emin ellerde
19 Mart 2021 09:41 Kaynak : HABER MERKEZİ

Sopayla eziyet edilen kedi emin ellerde

Gaziantep’te bir şahsın uyguladığı şiddet sonucunda yaralanan kedinin tedavisini Gaziantep Hayvanat Bahçesi yetkilileri üstlendi.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Değirmiçem Mahallesi’nde geçtiğimiz gün, gözü dönmüş bir şahıs elindeki sopayla sokaktaki kediye saldırdı. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, şahsı engellemeye çalıştı. Ancak şahıs, elindeki sopayla zabıta personeline de saldırdı. Şahsın gözaltına alınmasıyla ağır yaralanan kedi, Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Daire Başkanlığınca tedavi altına alındı.

HEM PANSUMAN HEM DE SERUM TEDAVİSİ YAPILIYOR

Yaşanan üzücü olayda yetkililer, yaralanan kedinin tedavisini gerçekleştirmek için kediyi Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne götürdü, enfeksiyon kapmaması için yapılan ilk müdahale sonrasında kedinin belirli aralıklarla pansumanı yapılırken hayvanın vücut direncini korumak için de serum takviyesi yapılıyor.

Olay hakkında açıklamada bulunan Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Daire Başkanı Celal Özsöyler, “Yaralanan hayvanımızı hemen tedavi altına aldık. Bizim sokaktaki canlarımızın aç kalmaması için gerçekleştirdiğimiz uğraşın yanında böyle üzücü olaylara da ne yazık ki tanıklık edebiliyoruz. Amacımız şehrimizde hayvanlarımıza, sokaktaki canlarımıza gelen en ufak bir zararı bile görmezden gelmeyerek üzerimize düşen görevi yapmaktır. Umarım buna benzer olaylarla ne şehrimizde ne de ülkemizde bir daha karşılaşırız” diye konuştu.

Kediye yapılan eziyet sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. Kedinin içler acısı hali gündem olurken saldırgana da tepkiler yağmıştı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...