• Anasayfa /
  • /
  • Şok iddia: Mutasyonlu virüslü bir kişi Gaziantep’te mi?

Şok iddia: Mutasyonlu virüslü bir kişi Gaziantep’te mi?

Şok iddia: Mutasyonlu virüslü bir kişi Gaziantep’te mi?
01 Ocak 2021 23:10

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İngiltere’den mutasyona uğramış virüslü 15 kişinin Türkiye’ye giriş yaptığını açıklamasının ardından şok bir iddia geldi. Mutasyon virüslü vakalardan birisinin Gaziantep’te olduğu öne sürüldü.

Gaziantep’te büyük tedirginliğe yol açan iddiaya sebep olan kişinin gözetim altına alındığı ve temaslı olduğu kişilerin tespit edilmeye çalışıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından “İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiş ve kontrol altına alınmıştır. İngiltere’den yurda girişler geçici olarak tamamen durdurulmuştur” açıklaması yapmıştı. Gaziantep Valisi Davut Gül de mutasyona uğramış virüsün Türkiye’ye geldiğini belirterek, yurt dışından gelen kişilerden uzak durmanın yapılabilecek en iyi koruma yönetimi olduğunu dile getirdi. Gül, yurt dışı seyahatı olan kişilerin de mutlaka maske, mesafe ve hijyene dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Gül, ‘Tehlike büyük, tedbir basit’ dedi.

 

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...