Şehidimiz var

Şehidimiz var
28 Nisan 2021 23:30 Kaynak : HABER MERKEZİ

Pençe Yıldırım harekatında PKK’lı teröristlerin haince saldırı sonucu Vet.Uzm. Onb. Hüsamettin Gökçe şehit oldu.

Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde terör örgütünün güdümlü tanksavar silahıyla saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğunu, iki askerin ise yaralandığını duyurdu.

Şehidimiz ile ilgili MSB’nin açıklaması şöyle:

“Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.”

Irak’ın kuzeyine yönelik Pençe-Şimşek Harekatı’nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe’nin ailesine şehadet haberi verildi.

Irak’ın kuzeyine yönelik Pençe-Şimşek Harekatı’nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe’nin ailesine şehadet haberi verildi.Amasya Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindekiler, 22 yaşındaki Gökçe’nin şehadet haberini, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde oturan anne Semra, baba Cemalettin Gökçe’ye verdi.

Amasya Belediyesi ekiplerince şehidimiz evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin bekar ve 2 kardeşinin olduğu öğrenildi.

MSB, Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe için taziye mesajı yayımladı.
Akar, mesajında, “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...