Leyla Gevrek


ARABAN’DA SEÇİME DOĞRU

Reis Gazişehir için ne diyecek ve kimler aday gösterilecek? Vatandaşlar ve aday adayları ile bekleyiş sürüyor.

HEYECAN DORUKTA

Her ne kadar bir dönem daha büyükşehir belediye başkanı olarak görev yapması beklenen Fatma Şahin Gaziantep’te devam edecek mi yoksa diğer büyükşehirlerden birinde mi aday gösterilecek sorusuna cevap beklerken aslında kendi ilçem Araban adına konuşmak istiyorum.

MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU
Bu dönem MHP’den aday adayı olan Mehmet Özdemir önceki iki dönem Ak Parti Araban belediye başkanlığı görevini yaptı. Üçüncü dönemde Ak Parti adayı olarak tekrar gösterildi. Sonrasında seçimi kaybetti.
Bence Özdemir başını iki elinin arasına alıp Ak Partide “iki dönem en yüksek sayılarla seçimi kazandım üçüncü dönemde kaybettiysem nerede hata yaptım”diyerek düşünmeli!

Mehmet Özdemir kazanmasın kim kazanırsa kazansın diyen Araban ilçe halkı mecburen CHP’den aday gösterilen Hasan Doğru’dan yana seçimini yaptı.
Büyük ilçelerde genel merkez tarafından gösterilen adayların şansı daha yüksek.
Küçük ilçelerde herkes birbirini tanıyor ve gerçekten şahısa oy veriyor. Hangi partide aday olursa olsun bana göre Özdemir’in “hiççç” şansı yok.

HASAN DOĞRU, DOĞRU ADAY MI

Gelelim Doğru’ya CHP’den aday gösterilen ve kazanan Hasan Doğru, seçim çalışmalarında omuz omuza çalıştığı CHP’li yoldaşlarını yarı yolda bıraktığı için büyük puan kaybetti zaten…

Özdemir gitsin kim gelirse gelsin diyen bir çok Ak partili o dönemde CHP ye oy verdi. Vermez olaydık diyen Arabanlı seçmen bir süre sonra “yağmurdan kaçarken doluya tutulduğunu anladı.” Yani ne Doğru’dan ne de Ak Parti ilçe başkanı Kamil Kasney’den beklentilerini bulamadı.

Hasan Doğru Araban için ne yaptı derseniz, Bana göre kocaman bir “Hiççç” derim. Büyükşehirin projeleri olan alt yapı, kilit taşı,devam ederken belediye başkanı Doğru, ne Araban’a ne de vatandaşa yatırım yapmadı.
Şimdi sosyal medyada boy boy resimlerle, olmayan projelerle boş reklam yapan Doğru bu dönem için Araban’da doğru kişi değil ve gitmeli…
Araban halkına bu seçimde çok büyük görev düşüyor. Acaba “Gelen gideni arattı” mı yoksa “Gelen gidenden beter mi” diyecek ve sandıkta sonuca karar verecek.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı ilçeyi kazanmak istiyorsa yeni aday gösterecek.
Yıllanmış hiç bir işe katkısı olmayan sadece salonda evet, hayır diyen meclis üyeleride bir zahmet kenara çekilsin artık!
Genç, heyecanla çalışacak yeni meclis üyeleri ile yola devam etmeli…
Aslında aday adayı olmadığı halde kıyıda köşede kendilerine belediye başkanı adaylığı teklifi bekleyen şahıslar bilmelidir ki ağlamayana meme yok!

Buradan Ak Parti İl Başkanlığına sesleniyorum.
Naçizane düşüncem, “önümüzdeki yerel seçimde Araban için yine yeniden Hasan Doğru derseniz sizlere şimdiden “Geçmiş Olsun” dileklerimi sunuyorum…

Bu Yazıyı Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...