Hizmet-İş Sendikası’ında Tanrıöver’ le Devam

03 Ekim 2022 15:46 Gündem

Hak-İş Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubemizin 4. Olağan Genel Kurulunu 29 Eylül Perşembe günü gerçekleştirdik. Sendikamızın kurulduğu 1979 yılından bu yana yapılan tüm şube kongreleri arasında Gaziantep Şube olarak bir ilki gerçekleştirerek; Genel Başkanımız ile Genel Başkan Yardımcılarımızın yanı sıra Türkiye’de ki tüm şubelerimizin Başkan ve Yardımcılarının önemli bir çoğunluğunun katılımıyla tarihi bir gün yaşadık.

Kongremizin sonucunda Kıymetli Üyelerimizin ve Delegelerimizin büyük bir teveccühü ile Şahsım Şube Başkanlığına, Ali Bozgeyik, Fatih Deniz, Yahya Demir ile Ethem Topal Başkan Yardımcılıklarına ve Ebubekir Bayam, Niyazi Solak, Serkan Balcı, Sefer Ezer, Oktay Okumuş ve Süleyman Çelik Denetleme ile Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine, Yedek Yönetim, Denetim ile Disiplin Kurulları ve Üst Kurul Delegeliklerine birbirinden değerli kişiler seçilmiştir. Aday listemiz toplamda 127 Delegemizin 119’unun oyunu alarak seçilme başarısı göstermiştir.

2018 yılında başlayan 4 yıllık görev sürecimdeki emek ve çabalarımızın karşılığını yapılan seçimde şahsıma ve yönetimime gösterilen büyük bir ilgi ve teveccüh ile görmüş olmak bizleri çok mutlu etti. Üyelerimizin gönüllerinde hoş bir seda bırakarak, büyük bir çoğunluğunun desteğini almış olmak bizi yeni dönem için daha çok çalışmaya teşvik edecek en büyük bir güç olacaktır.

2018 yılındaki kongremizde hedefimin ‘‘Geçmişte yapılan işlerin, gelecekte daha iyisini ve yapılmayanları yapmak’’ olduğunu belirtmiştim. Çok şükür ki geçmişte yapılmayanları da, yapılanların daha da iyisini yaptık. Şimdiki hedefim ise kendi dönemimizde yaptıklarımızın daha iyisini yapmak olacaktır, sizlere söz veriyorum.

Bu yolda bana eşlik eden ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkan Yardımcılarıma, Baş Temsilcilerime, Temsilcilerime, Delegelerime, üyelerimize, Gönüldaşlarıma ve Aileme bir kez daha teşekkür ederim.

Genel Kurulumuza katılarak bu mutlu günümüzde coşkumuza ortak olup bizleri onurlandıran; Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Konfederasyonumuza bağlı diğer sendikaların Genel Başkanlarına, Sendikamızın Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcılarına, Sendikamızın tüm Türkiye’den katılan Şube Başkanlarına ve Yardımcılarına, Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a, MÜSİAD Gaziantep İl Başkanına, Pideciler Oda Başkanına, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri ile Daire Başkanlarına, GASKİ Genel Müdürüne, Yardımcısına ve Daire Başkanlarına, Siyasi Parti ve STK’ların İl/İlçe Başkanlarına, Belediye Şirketlerinin Genel Müdürlerine çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca seçimli Kongremizde aramızda olmasa da şahsımı bizzat arayarak tebrik eden Memleketimizin ileri gelenlerine, Siyasi parti yöneticilerimize, Bürokratlarımıza, İdarecilerimize ve Sendikamızın temel taşı, hak davamızın kahramanları olan emekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

4. Olağan Genel Kurulumuzun hepimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Selam ve Saygılarımla…

Hak-İş Konfederasyonu Gaziantep İl Başkanlığı
Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanlığı

Kaynak : Haber Merkezi

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...