• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı
23 Ocak 2021 23:46 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda kişi yakalandı.

Uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili açıklama yapan emniyet, “Şehitkamil İlçe Emniyet ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce Mevlana,Hasırcıoğlu ve Hacıbaba Mahallelerinde dört ikamette yapılan aramada; 61,5 kg uyuşturucu madde ile 1hassas terazi ele geçirilmiş, 4 şüpheli gözaltına alınarak adli tahkikat başlatılmıştır. Şahinbey ekiplerimizce yapılan çalışmalarda durdurulan bir araç içerisinde yapılan kontrolde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmesi üzerine şüpheli şahsın ikametinde de yapılan aramada, 197 gr uyuşturucu madde ele geçirilerek 2şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda 4şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslardan satışa hazır bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmiş, adli mercilere sevk edilen şüphelilerin 3’ü tutuklanmıştır. Şehitkamil İlçe Emniyet ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce Mevlana, Hasırcıoğlu ve Hacıbaba Mahallelerinde dört ikamette yapılan aramada; 31 kg uyuşturucu madde ile 1 hassas terazi ele geçirilmiş, 4 şüpheli gözaltına alınarak adli tahkikat başlatılmıştır” açıklaması yapıldı.

Emniyet hırsızlığa yönelik çalışmalarıyla ilgili olarak da, “Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce 20-22.01.2021 tarihlerinde bir binadan hırsızlık yapan ve 22 suç kaydı bulunan bir şüpheli çalıntı malzemelerle birlikte suçüstü yakalanmış, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır” bilgisini verdi.

Emniyet ayrıca, “Şehitkamil ekiplerimizce yapılan başarılı çalışmalarda, Mevlana Mahallesinde bir ikamette yapılan aramada yaklaşık 30,5 kg ağırlığında Bonzai maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili A.M isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.” Açıklamasını da yaptı.

22.01.2021 günü il genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 43 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 15 faili meçhul olay aydınlatılmış, 1 şahıs tutuklanmıştır Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 62 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır’ denildi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...