Gaziantep’te suçlulara büyük darbe

Gaziantep’te suçlulara büyük darbe
27 Ocak 2021 20:44 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan aramada bir evde ve iş yerinde 3 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken suçlulara da büyük darbe vuruldu.

Emniyetten suçlulara karşı yapılan açıklamada, “KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Şehitkamil ilçesi Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde bulunan 1 işyeri ve 1 araçta yapılan aramada 3500 litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiş, yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında işlem başlatılmıştır” denildi.

KAÇAK ALKOLE GEÇİTYOK

Emniyetin kaçak alkol operasyonları da sürerken suçlulara da darbe vurmaya devam ediyor.   Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  D-400 karayolu üzerinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 80 şişe gümrük kaçağı alkol ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında adli soruşturma başlatıldı.

HIRSIZLARA NEFES ALDIRMIYORLAR

Emniyet teşkilatının hırsızlara darbe vurmaya yönelik çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Emniyetin hırsızlıkla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, 12 farklı mahalleden bir kuruma ait kabloları çalarak vatandaşlarımızı internet erişimi konusunda mağdur eden 2 şüpheliyi başarılı çalışmalar sonucu çalıntı kablolarla birlikte yakalamış, şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, 12 farklı mahalleden bir kuruma ait kabloları çalarak vatandaşlarımızı internet erişimi konusunda mağdur eden 2 şüpheliyi başarılı çalışmalar sonucu çalıntı kablolarla birlikte yakalamış, şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır.  Asayiş Şube Müdürlüğümüzce 22.01.2021 günü Şahinbey İlçesi Şahintepe Mahallesinde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan başarılı çalışmalarda;1 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce, son dönemde meydana gelen 2 ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı bulunan 3 şüpheli yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır” bilgilerini verdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...