Gaziantep’te şok! İki intihar girişimi!

Gaziantep’te şok! İki intihar girişimi!
23 Nisan 2021 01:51 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te şok! İki intihar girişimi!

Gaziantep’te iki ayrı olayda iki kişi intihar girişiminde bulundu. Akkent’te bir vatandaş borcu olduğunu belirterek üst geçide çıkarken, bir diğer vatandaş da baz istasyonuna çıktı.

Gaziantep’te son zamanlarda artan intihar olaylarına iki yenisi daha eklendi. Aynı gün içerisinde iki ayrı vatandaş intihar etmek istedi. Akkent’te bir üst geçide çıkan vatandaş atlamak istedi. İntihar olayı nedeniyle trafik kilitlenirken, emniyet güçleri intihar etmek isteyen vatandaşı ikna etmek için uzun süre uğraştı.

Bir diğer intihar girişimi de Karataş’ta meydana geldi. Baz istasyonuna çıkan vatandaş heyecanlı anlar yaşanmasına sebep oldu. Şahinbey ilçesi Karataş 404 nolu cadde üzerinde bulunan baz istasyonunda meydana geldi. İftar sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gelerek önlem aldı. Vatandaşların ise olayı film gibi izlemesi ve cep telefonu ile çekim yapması bu kadarına da pes doğrusu dedirtti.

Gaziantep’te son günlerde arka arkaya gelen intihar girişimleri ve can kayıpları bizlere neler oluyor dedirtti. İntihar olaylarında önceki yıllara göre büyük artışın olduğu Gaziantep’:te genellikle ekonomik nedenlerden kaynaklandığı bildirildi. İki gün içerisinde 3 intihar girişimi olması da tedirgin etti. Pandemi nedeniyle insanların ekonomik ve psikolojik olarak çok etkilendikleri ve artışın sebebinin de genellikle bundan kaynaklandığı görülüyor. İntihar girişimlerinde yaş ortalamasının da gittikçe düşmesi düşündürürken tedirgin de ediyor.

 

 

 

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...