Gaziantep’te kumar operasyonu: 8 kişi yakalandı

Gaziantep’te kumar operasyonu: 8 kişi yakalandı
18 Nisan 2021 22:43 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te sokağa çıkma yasağı olduğu günde iki ayrı adreste kumar oynayan ve oynatan 8 kişi yakalandı.

Gaziantep’te kumar operasyonu: 8 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suça ve suçluya yönelik operasyonu devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen iki ayrı adreste kumar oynandığını tespit eden emniyet   güçleri, operasyon düzenledi. Operasyonla ilgili açıklama yapan emniyet, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce Şahinbey ilçesi Onur Mahallesinde 2 adrese yapılan operasyonda kumar oynayan 6 şahıs ile kumar oynatan 2 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli ve idari işlemler yapılmış, suçta kullanılan materyallar ele geçirilmiştir. 17.04.2021 günü yapılan trafik denetimlerinde 2931 araç kontrol edilmiş, KTK’nın çeşitli maddelerini ihlal ve koronavirüs tedbirlerine aykırı hareket eden 143 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılmış, 43 araç trafikten men edilmiş,1 sürücü belgesine el konulmuştur” denildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü trafik denetimleri ve operasyonu vermeden devam ediyor. Yasaklı günlerde de trafik denetimlerini sürdüren emniyet güçleri çok sayıda aracı denetledi. Emniyetten yapılan açıklamada, “Bölge Trafik ekiplerimizce 12-18 Nisan tarihlerinde otoyolda Takoğraf kullanımına yönelik yapılan denetimlerde; Takoğraf kullanmayan ve araç kullanım süresini aşan 38 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmıştır. 17-18 Nisan tarihlerinde günlük 10 ekip, 16 personelin katılımıyla yapılan radarla hız denetiminde, 309 araç ve sürücüsü denetlenmiş, kural ihlali yapan 58 araç sürücüsüne işlem yapılmış, 5 araç trafikten men edilmiştir” denildi.

Sokağa çıkma yasağına yönelik denetimlerine de devam eden emniyet,  sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 269, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden 28 şahsa idari yaptırım uygulanmış, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 603 şahıs ise ikaz edildi, Ayrıca 922 işyeri denetlendi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...