• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te bir şok daha: Taksicinin kafasına sıktılar

Gaziantep’te bir şok daha: Taksicinin kafasına sıktılar

Gaziantep’te bir şok daha: Taksicinin kafasına sıktılar
16 Şubat 2021 14:01 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te bir şok daha: Taksicinin kafasına sıktılar

Gaziantep’te Akkent Mahallesinde taksici olduğu öne sürülen bir adamın kafasına sıktılar. Akkent Taksi Durağı civarında olduğu belirtilen saldırıyı gerçekleştirenlerin bir araca binerek kaçtıkları ileri sürüldü. Taksici olduğu belirtilen adamın yanında çocuğunun da olduğu gelen bilgiler arasında.

Vurulan adamın hastaneye kaldırıldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan taksicinin kuzeni tarafından vurulduğu belirlendi. Hastaneye kaldırılan Kemal Y’nin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Akkent Taksi Durağı önünde meydana gelen olay korkuya sebep oldu. Vurulan Kemal Y, bir süre yerde kanlar içerisinde yattı. Daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kemal Y.’nin takside şoför olarak çalıştığı ve vuran kişinin de muhtar olduğu öne sürüldü. Yakalanan zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olayın görgü tanıklarının verdikleri ifadelere göre ise Kemal Y.’nin kuzeni Yusuf Y. Tarafından çalıştığı durağa bırakılırken aralarında tartşma çıktığı ve Yusuf Y.’nin sliahını çekerek ateş ettiği bildirildi. Kemal Y. Ağır yaralanırken kuzeni Yusuf Y. İse aracıyla olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerin 3 kurşun isabet ettiği belirtilen Kemal Y. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. Kemal Y.’ye olay yerinde yapılan ilk müdahalesinde uzun süre kalp masajı yapıldı.  Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Kuzenini vurarak olay yerinden kaçan ve Nizip ilçesi Kızılin Mahallesi Muhtarı olduğu iddia edilen Yusuf Y., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayın ardından güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Vurulan Kemal Y.’nin yanında 14 yaşında oğlunun da olduğu belirtilirken kaçan kuzeninin bir mahallede muhtar olduğu ileri sürüldü.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...