Gaziantep’te bir günde 2 kadın intihar etti

Gaziantep’te bir günde 2 kadın intihar etti
07 Aralık 2020 19:52

Gaziantep’te bir günde iki kadının intihar etmesinin şoku yaşanıyor. Eşi ile boşanma aşamasında olan 4 çocuk annesi Duygu Y. Kendini iple astı. Eşi askere giden 18 yaşındaki Pınar Y.’de tabancayla başına sıkarak intihar etti.

Gaziantep’te meydana gelen iki intihar olayı şok etti. 27 yaşındaki 4 çocuk annesi Duygu Y. Kendisini iple asarak, 18 yaşındaki Pınar Y.’de silahla başına sıkarak intihar etti. İlk intihar 8 Şubat Mahallesinde meydana geldi. Eşi ile boşanma aşamasında olan 4 çocuk annesi Duygu Y. Babasının evinde odada kimsenin olmadığı sırada kendisini iple tavana astı. Duygu’dan bir süre ses alamayan yakınları odaya girdiklerinde tavana asılı cesedi ile karşılaştılar. Odaya giren yakınları Duygu Y.’yi asılı hareketsiz halde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bir diğer intihar olayı da Karacaoğlan Mahallesinden yaşandı. Eşi askere giden 18 yaşındaki Pınar Y. Kayınpederi ile tartıştı. Daha sonra tabanca ile başına sıkarak yaşamına son verdi. 10 ay önce evlendiği öğrenilen genç kadınŞehit Kamil Devlet Hastanesine götürdü. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Pınar Y., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Her iki kadının cenazesi de  Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

 

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...