Gaziantep’te 104 kişi yakalandı

Gaziantep’te 104 kişi yakalandı
10 Şubat 2021 09:44 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda aranması bulunan 104 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün suça ve suçluya yönelik operasyonları devam ediyor. Günün 24 saati çalışmalarına devam eden emniyet güçleri, çeşitli suçlardan aranması bulunan 104 kişiyi yakaladı.

Emniyetin uyuşturucu ve hırsızlığa yönelik operasyonları da sürüyor. Dün de çok sayıda yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ 09.02.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 64 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 2 şahıs tutuklanmış, 2 şahıs adli kontrol almıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 104 şahıs yakalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalarına da devam eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “09.02.2021 günü il genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 46 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 16 faili meçhul olay aydınlatılmış, 4 şahıs tutuklanmış, bir şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 76 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır. Yapılan çalışmalarda; 194 gram uyuşturucu madde, ruhsatsız 6 tabanca,2 tüfek,6 kurusıkı tabanca bir çalıntı motosiklet, çok sayıda çalıntı elektronik ve muhtelif malzeme ile bakır kablo, 101 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet hassas terazi, 52 kesici alet ele geçirilmiştir” denildi.

Çocuk Şube Müdürlüğünce, Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde, dilenip/çalıştığı tespit edilen 5 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapıldı.

Yapılan operasyonlarda çok sayıda suçlunun yakalanması vatandaşları da memnun ediyor. Emniyetin çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar, özellikle uyuşturucuya yönelik operasyonların artarak devam etmesini istiyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...