Feyza Nur son yolculuğuna uğurlandı

Feyza Nur son yolculuğuna uğurlandı
01 Ocak 2021 18:17 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te yılbaşı gecesi, bir apartmanın 7’nci katından düşerek feci şekilde hayatını kaybeden Feyza Nur Saydam son yolculuğuna uğurlandı.

Genç kızın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ailesi de Asri Mezarlık’ta düzenlenen cenaze namazının ardından Feyza Nur’u toprağa verdi.

17 yaşındaki genç kızın ölümü sosyal medyada Türkiye gündemine oturmuştu. Twitter hesabından Ağustos ayında yaptığı “Bana bir gün ulaşılamazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerden aşağı atlamam Allah korkum var  benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam zorla verilmiştir. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam, hakkımı arayın.” Paylaşımı nedeniyle biranda sosyal medyada Türkiye gündemine oturmuştu.

Gaziantep Valisi Davut Gül,  “Anne,baba ve kardeşlerinin evde olduğu anda öğrencimiz Feyza Nur SAYDAM’ın terastan düşerek vefatını üzüntüyle öğrendim. Olayı adli makamlar titizlikle incelemektedir. Sebebi ne olursa olsun bir canımızı kaybettik. Mekanı cennet olsun,Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin” paylaşımında bulunmuştu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...