zabıta etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Zabıta Ekipleri Usulsüzlüğe Göz Açtırmıyor

9 Eylül 2024
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin çeşitli yerlerindeki iş yerlerinde halk sağlığı için denetimlerini ara vermeden sürdürürken 2 ton 737 kg son kullanma tarihi geçmiş sade yağa imha edilmek üzere el koydu.Şahinbey Bel..
Gündem

GASKİ’DEN Önemli Çağrı

15 Haziran 2024
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) ekipleri kent genelinde Kurban Bayramı öncesi kanalizasyon hatları, mazgallar ve dere yataklarında temizliklerin yapıldığını belirterek, kurban atıkları ve çöplerin menfezlere dökülmemesi konusun..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’e Bağlı Tramvay, Gaziray Ve Otobüler Kurban Bayramı Boyunca Ücretsiz

24 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren tramvay Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.Büyükşehir Belediyes..
Yerel Yönetimler

Nizip Belediyesi Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

18 Ocak 2023
Nizip Belediyesi sahadaki çalışmalarını sürdürüyor Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatlarıyla hizmetin en iyisini ve en kalitelisini vermeye çalışan ekipler ilçe genelinde başlatmış oldukları çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ç..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de Toplum Sağlığı Denetimleriİ Sürüyor

15 Aralık 2022
Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığı ile oynanmasına müsaade etmiyor.Denetimlerde; son kullanma..
Gündem

Nizip’te zabıta ekipleri zincir marketleri denetledi

5 Aralık 2022
Nizip Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi. İlçe merkezinde yer alan marketlere giderek denetimlerde bulunan ekipler, satılan her t..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Zabıtası Tartı Hilelerine Karşı Denetimi Sıklaştırdı

7 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir genelinde belirlenen kurban satış alanlarında kurbanlık tartı ve ölçü aletlerinde hilelerin yapılmaması için denetimlerini yoğunlaştırdı.Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Büyükşe..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Zabıta, Kale Altında Denetimleri Sıklaştırdı

21 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca özellikle iftar ve sahur vakitlerinde yoğunluk yaşanan tarihi Gaziantep Kalesi çevresindeki gıda işletmelerine denetimlerini sıklaştırdı. ..
Eğitim

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ KANTİN DENETİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

4 Mart 2022
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okullarda kantin, kafe ve büfelere yönelik denetimini sürdürüyor.Öğrencilerin sağlıklı beslenm..
Gündem

Zabıtadan kasa ve raf fiyatı denetimi!

8 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent genelinde bulunan zincir marketlerde raf etiket fiyatı ve kasa fiyatları konusunda denetim yaptı.Ürün fiyatlarında vatandaşları yanıltıcı uygulamaların önüne geçmek amacıyla Büyükşeh..
Yerel Yönetimler

Zabıta dişi keçi ve koyun kesimlerine dur demek için denetimde

9 Şubat 2021
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, dişi koyun ve keçi kesimlerine dur demek için denetimlerine devam ediyor.Büyükşehir zabıta ekiplerince uygunsuz işletmelere yönelik yasaklara uyulmaması durumun..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...