Yüzme etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Jimnastik Başarısı

1 Mart 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası”nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A T..
Eğitim

GAÜN Öğrencisi Ünilig Muaythai Türkiye Birincisi Oldu

28 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Enes Bilben, Ünilig Muaythai Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu. Mersin'de düzenlenen, 69 üniversiteden 400 sporcunun 3 kategoride mücadele ettiği Ünilig Muaythai Türkiye Şampiyonasında Gaziantep..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencileri Teniste İl İkincisi Oldu

15 Şubat 2024
SANKO Okulları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Müsabakası”nda il ikincisi oldu. Mehmet Şimşek Tenis Kompleksinde düzenlenen yarı..
Eğitim

SANKO Okulları’nın Milli Takım Gururu

13 Şubat 2024
SANKO Okulları’nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.Türkiye Yüzme Federasyonu, 2023-2024 yüzme sezonu içinde yer alan ve 20-21 Nisan 202..
Spor

SANKO Okulları Öğrencileri Yüzmede Bölge İkincisi Oldu

20 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciliği Müsabakası”nda SANKO Okulları Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Genç Erkek Takımı ise bölge üçüncülüğü kazandı.SANKO Okulla..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

8 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği” müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş v..
Eğitim

Sanko Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

27 Ekim 2023
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “12’nci Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmasında” 4 kupa ve 32 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yar..
Gündem

ASKSL MEZUNİYET VE ÖDÜL TÖRENİ

27 Haziran 2023
ADİL SANİ KONUKOĞLU SPOR LİSESİ MÜDÜRÜ MEHMET SÜMBÜL: “GAZİ ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZİ HER KULVARDA BAŞARIYLA TEMSİL EDECEK SPORCULAR YETİŞTİRİYORUZ”Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi (ASKSL) 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve ödül tören..
Spor

Empati’nin Minikleri Yüzme ’de Gaziantep Birincisi

25 Mayıs 2023
Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından organize edilen ve çok sayıda sporcunun katıldığı Minik Kızlar Yüzme Şampiyonasında Şehitkamil Empati İlkokulu öğrencileri şampiyonluk için kulaç atarak takım halinde il birinciliğini kazan..
Eğitim

HKÜ’lü Milli Sporculardan Yüzmede Çifte Başarı

9 Mayıs 2023
Milli sporculara verdiği burslar ile sportif başarıları olan öğrencilerine kapılarını açarak nitelikli eğitim almalarını sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), üniversitelerarası spor müsabakalarında da önemli başarılar elde ediyor. ..
Eğitim

SANKO Okullar’nın Yüzme Başarısı 

18 Nisan 2023
SANKO Okulları öğrencilerinden Tuna Karakuş, Azra Aksoy ve Çınar Özkamalı, “11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl İçi Vize Yarışları”nda üç adet baraj yarışını geçerek grup yarışlarına katılma hak..
Spor

11. Geleneksel Ata Yüzme Şenlikleri düzenlendi

28 Ocak 2023
Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Gaziantep’e gelişinin 90. yıl dönümü dolayısıyla 11. Geleneksel Ata Yüzme Şenlikleri düzenlendi. 368 sporcunun katıldığı organizasyonda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Gaziantep..
Spor

Gaziantep’e ilk defa kupa kazandırdılar

18 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı, Türkiye Yüzme Federasyonu eski Başkanı Ahmet Bozdoğan anısına organize edilen Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Müsabakasınd..
Spor

SANKO Okulları’ndan yüzmede bir başarı daha

13 Ocak 2023
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışması”nda SANKO Okulları Kız Takımı il üçüncüsü, Erkek Takımı ise il dördüncüsü oldu. Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen y..
Spor

Şehitkamil’in yüzücülerinin başarısı

11 Ocak 2023
Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu’nun başarılı sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu 2022 planlı faaliyet programında yer alan 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finalleri’nden toplamda 17 madalya ile dönerek büyük bir ba..
Spor

SANKO Okulları’nın yüzme başarısı

25 Aralık 2022
SANKO Okulları öğrencisi, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Milli Takım Sporcusu Ali Emre Simitçi ve Beril Tanrıtanır, “Türkiye Yıldız Genç Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi”nde elde ettikleri derecelerle önemli başarıya i..
Spor

SANKO Okulları’nın yüzme başarısı

12 Aralık 2022
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okullararası Gençler İl Müsabakası"nda 36 madalya, ikincilik kupası ve üçüncülük kupası kazanarak önemli başarıya imza attı. Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda ..
Spor

SANKO öğrencisinin yüzmede büyük başarısı

5 Aralık 2022
SANKO Okulları öğrencisi, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Milli Takım Sporcusu Ali Emre Simitçi, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen “Türkiye Arena Kısa Kulvar Küçükler Şampiyonası”nda Türkiye üçüncüsü, ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...