YKS etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları’nın YKS Başarısı

16 Ağustos 2024
SANKO Koleji ve SANKO Fen-Teknoloji Lisesi 2024 Mezunları, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla başarılarını taçlandırdılar.SANKO Liseleri 2024 mezunlarından 17’si tıp, 17’si mühendislik ve mimar..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesinden 7/24 Kütüphane Hizmeti

29 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, ilçedeki öğrenciler için önemli bir duyuruda bulundu. 8-9 Haziran..
Eğitim

Şahin Ve Çeber’den Sınava Hazırlanan Öğrencilere Motivasyon Ziyareti

23 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler için yaptığı deneme sınavlarından yararlanan okulları Başkan Fatma Şahin ve Vali Kemal Çeber ziyaret etti...
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu başarılı öğrencileri konuk etti

31 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, YKS ve LGS’ye gençlik kütüphanelerinde hazırlanarak önemli başarılar elde eden öğrenciler ve velileriyle akşam yemeğinde bi..
Gündem

GASMEK’in YKS’deki Büyük Başarısı!

23 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören 108 öğrenci, tıp fakültesine yerleşerek hayallerindeki doktorluk mesleğine kavuştu.Türkiye genelin..
Eğitim

Rektör Prof. Dr. Dağlı:“Başarı Asla Tesadüf Değildir”

20 Ağustos 2023
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre; SANKO Üniversitesinin lisans ve önlisans kontenjanları yüzde 100’ü doldu. SANKO Üniversitesi Re..
Gündem

YKS Sonuçları Açıklandı

19 Ağustos 2023
YKS sonuçları açıklandı 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı. 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları ÖSYM..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin’den Başarılı YKS Öğrencilerine Sürpriz

8 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.Gaziantep Büyükşehir, YKS’de 5 bin kişi arasına giren Gazi şehirli öğrenciler iç..
Eğitim

YKS ‘de Tercihler Başlıyor

27 Temmuz 2023
YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2023-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu da ön bilgi amacıyla yayımlandı. Bu nedenle, adayların tercihlerini yapmadan önc..
Eğitim

Sanko Üniversitesi’nde Tercih ve Tanıtım Günleri Başladı

21 Temmuz 2023
Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite adaylarına tercihleriyle ilgili destek olmak amacıyla düzenlenen “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı.Tercih ve Tanıtım..
Yerel Yönetimler

GASMEK YKS Başarısıyla Göz Doldurdu

21 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Gazi şehrin gururu oldu.Eğitim Şehri Gaziantep hedefi için çalışan GASMEK, 17-18 Haziran tarihlerin..
Eğitim

Rektör Güner Dağlı: Yaşamak istediğiniz hayata odaklanın

15 Haziran 2023
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI MESAJI SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI “EĞİTİM HAYATINIZ BOYUNCA EDİNDİĞİNİZ BİLGİ VE BİRİKİMLERİ, HEYECANA VE STRESE KAPILMADAN SINAVA YANSITIN, YAPMAK İSTEDİĞİNİZ MESLEĞE VE YAŞAMAK İSTEDİ..
Eğitim

Aday Öğrencileri GİBTÜ’ye Bekliyoruz

28 Temmuz 2022
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) güçlü akademik kadrosu, fiziki altyapısı, sosyal ve kültürel imkânlarıyla Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Aday öğrenciler ve veliler ..
Eğitim

YKS Tercih Döneminde Psikolojik Yaklaşımlar

28 Temmuz 2022
SANKO Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Uzm. Klinik Psikoloğu Işıl Afat Kolukısa, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemiyle birlikte adayların da heyecan ve stres dolu bir sürece girdiğini belirterek, “Öğre..
Eğitim

SANKO Okulları’ndan 2022 YKS’de Kitlesel Başarı

19 Temmuz 2022
SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi ile SANKO Koleji öğrencileri, YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) 2022’de Türkiye genelinde ilk 100’de 5 derece ile Gaziantep’in gururu oldu..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri Başladı

19 Temmuz 2022
Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite adaylarına tercihleri konusunda destek olmak amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenleniyor.SANKO Üniversitesi’nde bugün (18 Tem..
Eğitim

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

31 Ağustos 2021
YKS yerleştirme sonuçları açıklandıÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Sonuçlara, ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden ulaşılabilecek.Aygün, ..
Eğitim

YKS’de başarı yakalayan şampiyonlar ödüllendirildi

4 Ağustos 2021
YKS’de başarı yakalayan şampiyonlar ödüllendirildiGaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk bine giren 55 öğrenciyi ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşan Gaziantep Büyükşe..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...