yıkım etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Oğuzeli’nin Çehresini Değiştirecek Proje Başladı

19 Mart 2024
Oğuzeli’ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli’nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.Gerçekleşen yıkım programına Gaziantep Milletvekili Bünyamin..
Gündem

Çetin, tarih yıkımı yerinde inceledi

2 Eylül 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 1962 yılında Gaziantep’te hizmet vermeye başlayan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan ve yıkımı yapılan Dr.Ersin Arslan Devlet hastanesi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.Asrın Felaket..
Gündem

İbrahimli’deki Pamukkale Sitesi yıkılıyor

8 Nisan 2023
Gaziantep kent merkezinde depremin en fazla etkinlediği yer olan İbrahimli Bölgesindeki Pamukkale Sitesi'nin kalan blokları yıkılıyor. Gaziantep'te ağır hasar bulunan binalar aciliyet durumuna göre yıkılıyor. Gaziantep kent merkezinde depr..
Gündem

TMMOB açıklama yaptı: Valilik Binası yıkılmasın

6 Şubat 2021
TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu, Valilik Binası ile ilgili olarak ‘Valilik Binası yıkılmamalı’ başlıklı bir açıklama yaptı.2016 yılından bu yana tartışılan  Gaziantep Valiliği Binasının yıkılmasının yeniden gündeme gelmesinin ele..
Gündem

MMO Gaziantep Şubesi: Valilik Binası yıkılmamalı

27 Ocak 2021
MMO Gaziantep Şubesi: Valilik Binası yıkılmamalıMakine Müdendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Aykut Kocalar, kent hafızasına yerleşen simgelerden olan Valilik binasının yıkılmaması gerektiğini söyledi.Gaziantep Valiliği Binasının..
Gündem

Mimarlar Odası’ndan ‘Valilik Binası’ açıklaması

24 Ocak 2021
Gaziantep'te Valilik Binası'nın yıkım kararı ile ilgili bir açıklama da Mimarlar Odasından geldi. Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, yıkılma kararı alınan Valilik Binası ile il..
Gündem

İMO’dan Gaziantep Valilik Binası yıkım kararına tepki

17 Ocak 2021
Gaziantep Valilik Binası’nın yıkım kararına bir tepkide İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nden geldi. İMO, bilimsel verilerle hareket e dilmesi gerektiğini açıkladı.İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...