yetim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Bakan Göktaş, Yetim Ailelerinin Yanındayız

7 Kasım 2023
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan yetim aileler için yapılan evleri gezerek incelemelerde bulundu.Bir dizi program ve açılış törenine katılmak için Gaziantep'e gelen Aile v..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den Dünya Yetimler Günü’nde Anlamlı Destek

6 Nisan 2023
Şehitkamil Belediyesine bağlı Yetim Koordinasyon Merkezi’nden faydalanan yetim anneleri, deprem afetinden etkilenen çocukları mutlu edecek armağanlar hazırladılar. Armağanlar, Dünya Yetimler Günü’nde çocuklara ulaştırıldı.Şehitkamil Be..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu yetim annelerini ağırladı

16 Ocak 2023
Şehitkamil Belediyesine bağlı Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim anneleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Yetim annelerini makamında ağırlayan Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerinden dola..
Gündem

Araban’da Öksüz Ve Yetim Çocuklara İftar Verildi

17 Nisan 2022
Araban ilçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru, öksüz ve yetim çocuklarla hazırlanan iftar sofrasında buluştu. İlçe protokolüyle iftarda bir araya gelen Arabanlı öksüz ve yetim çocukların yüzleri güldü.Araban ilçe Ka..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, psikolojik destek alan yetim çocukları ziyaret etti

29 Kasım 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Merhamet Eli projesi kapsamında psikolojik destek alan yetim çocukları hastanede ziyaret etti. Yetim çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, "Yapmış olduğumuz protokol çerçe..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de 100 yetim aile ev sahibi oldu

6 Kasım 2021
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey Belediyesi ve Hayırsever iş adamları ile birlikte 100 ihtiyaç sahibi yetim aile için yapılan konutların kura çekimini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı De..
Yurt Haber

Şahinbey Belediyesi örnek projesi ile 100 yetim aileyi ev sahibi yaptı

31 Ekim 2021
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şahinbey Belediyesi ve Hayırsever iş adamları ile birlikte 100 ihtiyaç sahibi yetim aile için yapılan konutların kura çekim..
Eğitim

Yetim anneleri sertifikalarını aldılar

13 Ekim 2021
Büyükşehir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı destekleri ile Toplum Eğitimi Derneği tarafından 80 yetim annesine yönelik Hayat Dolu Buluşmalar Programı eğitimleri verildi.Sosyal belediyecilikte yaptığı örnek uygulamalarla dikkatleri ..
Gündem

Binlerce yetim ve öksüz çocuğun hayali gerçek oldu

9 Mayıs 2021
Binlerce yetim ve öksüz çocuğun hayali gerçek olduGaziantep Valiliği tarafından kentteki yetim ve öksüz çocuklara yönelik başlatılan "Bir Çocuk Bir Dilek" kampanyası kapsamında 2 bin 300 çocuğun dileği hayırseverlerin katkısı ile gerçek..
Yerel Yönetimler

Fadıoğlu yetim çocukları ağırladı

27 Nisan 2021
Fadıoğlu yetim çocukları ağırladıYetim öğrenciler, Yetimler Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret dolayısıyla yetimlere teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, ziyaretten duyduğu memnun..
Gündem

Dar gelirli yetim ve öksüz aileler ev sahibi olacak

14 Nisan 2021
Dar gelirli yetim ve öksüz aileler ev sahibi olacak Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı (SYDV) ile Şahinbey Belediyesi işbirliğinde dar gelirli öksüz - yetim ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...