yemek etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Yemek artıkları mama oluyor

12 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde topladığı yemek artıklarını kurduğu tesisle sokak hayvanlarının beslenmesi için mamaya çeviriyor.Gastronomi şehri Gaziantep’te hastane, restoran, üniversiteler, okullar gibi mekanlarda olu..
Gündem

Sınav döneminde öğrencilere yemek

28 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) 17 günlük sınav döneminde öğrencilere her akşam yemek ve içecek ikram etti.GAÜN Merkez Kütüphanesi’nde gece geç saatlere kadar çalışan öğrenciler için Büyükşehir Beledi..
Yerel Yönetimler

Gastronomi Festivali Gaziantep’e Çok Yakıştı

19 Eylül 2022
 Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsün gerçekleştiği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), yaklaşık 2,5 mil..
Gündem

Gaziantep’te yüzlerce kız eylem yaptı

4 Kasım 2021
Gaziantep’te yüzlerce kız eylem yaptıGaziantep Üniversitesi Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler kötü yemekleri ve yurt ücretlerini protesto etti.Öğrenciler Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Ümmü Gülsüm Kız Yurdunda çıkan kö..
Sağlık

Uyku arası bilinçsiz yemek yeme semptomuna dikkat!

14 Mayıs 2021
Gece uyanıp bilinçsizce yemek yemenin, beynin uyku uyanıklık kontrolünde yaşanan sorundan kaynaklandığını belirten uzmanlar, bu durumu uyurgezerliğe benzetiyor. Uyku arası bilinçsiz yemek..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’den polislere sıcak yemek

2 Şubat 2021
Şahinbey Belediyesi, yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan polis ekiplerine sıcak yemek ikramında bulundu. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...