Yatırım etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Pamyağ Vali Kemal Çeber’i Ağırladı

18 Temmuz 2024
Başkan Mehmet Özyurt;“Dünya Pazarlarından Daha Fazla Pay Almayı Hedefliyoruz”Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Türkiye’nin bitkisel yağ sektöründeki en önemli kuruluşlarından birisi olan Pamyağ’ı ziyaret ederek firmanın üretim ve ihrac..
Ekonomi

GTO’da Özbekistan İle İş Ve Yatırım Fırsatları Konuşuldu

11 Temmuz 2024
Bir dizi ziyaret için beraberindeki ticari heyet ile Türkiye’ye gelen Özbekistan Cumhuriyeti Navoi Valisi Normat Tursunov, Gaziantep programı kapsamında Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyeleriyle bir araya geldi.Özbekistan heyetinin ziyar..
Eğitim

Altunkaya Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

3 Mayıs 2024
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliye..
Ekonomi

Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarına Altunkaya Damgası

21 Eylül 2023
Venezuela’nın Başkenti Karakas’ta düzenlenen Türk İhraç Ürünleri Fuarına katılan Altunkaya Şirketler Grubu fuarın en fazla ilgi gören firması olma özelliğiyle dikkat çekti. Venezuela Devlet Başkan yardımcısı Delcy Rodriguez’in de ziyaret ..
Ekonomi

ASKO’DAN STRATEJİK YATIRIM

8 Eylül 2023
ASKO, ABD’li platform üreticisi Hy-Brid Lifts’in çoğunluk hisselerini satın aldı.İSTANBUL – Kökenlerini Konukoğlu ailesinin yüzlerce yıllık ticaret ve sanayi kültüründen alan ASKO Holding, personel yükseltici platform ve ekipmanları ..
Gündem

BDDK’nın Yeni Düzenlemesiyle Öncelik Barınma İhtiyacını Karşılamaya Veriliyor

28 Ağustos 2023
 Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede k veullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sağlayan Endeksa’nın verilerine göre, Türkiye genelinde konut fiyatlarınd..
Ekonomi

“Bugünden Sonra 1,300,000 Ortağımız İle El Ele Çalışacağız”

3 Ağustos 2023
ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, “Bugüne kadar hep kendimiz için çalıştık ama bugünden sonra 1.300,000’i aşan ortağımız ile el ele çalışacağız” dedi.Konukoğlu, Borsa İstanbul’da ASCE GYO’nun işlem görmeye başl..
Ekonomi

Şirketlerimizi Kurumsallaştırıp Halka Açalım ki Denetim Olsun

27 Temmuz 2023
BLOOMBERG HT CANLI YAYIN ASCE GYO KURUCUSU VE HAKİM ORTAĞI ABDULKADİR KONUKOĞLU: “ŞİRKETLERİMİZİ KURUMSALLAŞTIRIP HALKA AÇALIM Kİ DENETİM OLSUN VE ŞİRKETLERİMİZ UZUN YILLAR YAŞASIN” “ŞİRKETİN TÜM VARLIĞININ YÜZDE 3'Ü KADAR BİR BORCU VAR ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’inden Trafiği Rahatlatacak  1 Milyarlık Yatırım   

6 Mayıs 2023
Şahinbey Belediyesi 1 milyar liralık yatırımla yapılan yol çalışmasını vatandaşın hizmetine sunarken yoldan ilk geçen araç Türkiye’nin ilk ve yerli otomobili TOGG oldu. Şehrin trafiğini rahatlatmak adına önemli projelere imza a..
Gündem

Aydın: “Gördük Ki Çok Büyük Eserlere, Hizmetlere İmza Atılmış”  

29 Eylül 2022
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Milletvekili Aydın, “Gerçe..
Ekonomi

GTO’da Seçim Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı 

22 Eylül 2022
TEYMUR: Çok gururluyumYILDIRIM: 53 ayı başarıyla geride bıraktıkGaziantep Ticaret Odasının (GTO) eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kuru..
Ekonomi

Gaziantep’te 13 Sağlık Yatırımı Hizmete Alındı

1 Ağustos 2022
Bu yıl yatırımı tamamlanan 13 sağlık kuruluşu Gazianteplilerin hizmetine girdi.Nizip Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, İslahiye Cevdetpaşa Göçmen Sağlığı Merkezi, Şehitkamil Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezi, Şehitkamil Gazikent Burak Maha..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu “Bölgenin İhtiyacı Olan Her Şeyi Sunmaya Gayret Gösteriyoruz”

21 Temmuz 2022
Kuzeyşehir’e yapılan ünite merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Hemşehrilerimizden gelen talep doğrultusunda, bu bölgede yeni bir planlama yaptık. Bölgenin ihtiyacı olan her şeyi s..
Ekonomi

Akınal’dan yatırım çağrısı

21 Aralık 2021
Gaziantep Sanayi Odası ve Polateli-Şahinbey İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, Polateli-Şahinbey OSB’de arsa tahsislerine başladıklarını belirterek sanayicilere yatırım çağrısında bulundu.Pol..
Ekonomi

Halı sektörünün geleceğine büyük yatırım

16 Haziran 2021
Halı sektörünün geleceğine büyük yatırımGüneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB), makine halısında dünyanın önde gelen üretim merkezleri arasında yer alan Gaziantep'in sektördeki ağırlığını koruması ve sektörün kentte kalıcı..
Ekonomi

KÜSGET’e 40 milyonluk dev yatırım

10 Haziran 2021
KÜSGET’e 40 milyonluk dev yatırımKüsget Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafın elektrik kullanımına kalite getirilmesi ve kesinti olmadan üretime devam etmeleri için önemli bir projeye start verildi. Yaklaşık 40 milyonluk altyapı ve..
Ekonomi

GAHİB Eğitime Yatırımlarını Sürdürüyor

4 Haziran 2021
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği, mesleki eğitime yönelik çalışmalarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Birlik Başkanı Ahmet Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heye..
Ekonomi

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürüyor

30 Nisan 2021
Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürüyor Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2021..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...