Yaşlılar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den vefa hizmeti

18 Aralık 2022
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gönül belediyeciliğin gereği olarak yaşlılara yönelik olarak 2022 yılında 2 bin 684 kez, toplamda da 21 bin 854 kez vefa hizmeti sunduklarını söyledi.Doğumdan ölüme her yaştan vatandaşı..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor

1 Ekim 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Halil Akşam ve eşi Naime Akşam çiftini evlerinde ziyaret etti. Yaşlı çiftten dua isteyen Başkan Fadıloğlu, Akşam çiftinin şahsında tüm yaşlıların 1 Ekim Dü..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den “Ulu Çınarlar Yaşıyor” projesi

22 Mart 2021
Büyükşehir’den “ Ulu Çınarlar Yaşıyor ” projesiBüyükşehir Belediyesi, yaşlılar haftası nedeniyle kurum bünyesinde bulunan Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi üyesi yaşlılara pandemi döneminde evde geçirdikleri zamanı değerlendirmek amacıyla “..
Gündem

Korona virüs salgını sürecinde yaşlılara 10 tavsiye

18 Mart 2021
Korona virüs salgını sürecinde yaşlılara 10 tavsiye Tüm dünyada bir yıldan bu yana etkili olan pandemi, herkesi her anlamda derinden etkiledi. Pandeminin olumsuz etkilerini en fazla ileri yaştaki bireyler hissetti...
Yerel Yönetimler

Yaşlıların evleri hem temizleniyor hem de dezenfekte ediliyor

16 Mart 2021
Yaşlıların evleri hem temizleniyor hem de dezenfekte ediliyorŞehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı 'Vefa Hizmeti' ile 65 yaş üzerindeki kişilerin destekçisi olmayı sürdürüyor. Yaşlıların evdeki tüm ..
Gündem

TÜİK açıkladı: En çok yaşlılar mutlu

22 Şubat 2021
TÜİK açıkladı: En çok yaşlılar mutlu TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yaşam memnuniyeti araştırmasının sonuçları değerlendirildi. Açıklamada mutlu olduğunu beyan eden bireylerin oranının %4..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi yaşlıları unutmadı

30 Aralık 2020
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından salgınla mücadelede risk grubunda bulunan, kent genelindeki 65 yaş üstü vatandaşlar için yılbaşı öncesi çiçek dağıtıldı.Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yeni tip Koronavi..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...