Yaralı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

İşçi Servisi Kafa Kafaya çarpıştı

22 Temmuz 2024
Gaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.Feci kaza, Şehitkamil ilçesi 3.Organize Sanayi Bölges..
Asayiş

Gaziantep’te Katliam Gibi Kaza

6 Mayıs 2024
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meslek lisesi servis aracı ile tır çarpıştı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi ölürken, çok sayıda kişi ise yaralandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi edinilen bilgilere göre, me..
Asayiş

Valilik Açıklama Yaptı

24 Kasım 2023
Gaziantep Valiliği geçtiğimiz günlerde bir kişini öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Gaziantep Valiliği’nden konuyla ilişkin yapılan açıklamada, ‘’23.11.202..
Asayiş

Gaziantep’te feci kaza

6 Ekim 2023
Gaziantep'te feci trafik kazası! Nurdağı ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve iki özel aracı biçen kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Çok sayıda ölü ve yaralı varGaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana..
Asayiş

Hastane kana bulandı! Yaralılar var…

10 Ağustos 2023
Nizip Devlet hastanesinde 2 kişi arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi yaralanırken hastane tedbir amaçlı boşaltıldı.Gaziantep’in Nizip ilçesinde alacak verecek yüzünden husumetli olan 2 şahıs Nizip Devlet hastanesinde karşıla..
Asayiş

Gaziantep’te Dehşet

16 Haziran 2023
Gaziantep'te dehşet... Eşine ve kayınpederine ateş açtı Gazikent Mahallesi’nde bulunan 14. Noter önünde dehşet yaşandı. İddiaya göre bir kişi, boşanma aşamasındaki eşine ve kayınpederine silahla ateş açtı. Gaziantep’te 14.Noter önünde deh..
Asayiş

Gece Vakti Feci Kaza

19 Mayıs 2023
Gazimuhtar da iki araç çarpıştı.Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olan Gazimuhtar'da iki araç çarpıştı.Araçlardan biri kaldırıma çıktı. 22:40 civarında olan araç sahibinden bir şoför  aracını bırakıp kaçtı. Yaralı olan bir ki..
Asayiş

Korkunç Kazada 1 Ölü

5 Ocak 2023
Gaziantep'te korkunç kaza: 1 ölü 12 yaralı Gaziantep Kilis yolu üzerinde bir öğrenci servisi ve aracın çarpışmasıyla 1 kişinin öldüğü ve 12 kişinin yaralı olduğu öğrenildi. Kaza, Gaziantep Kilis yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gel..
Asayiş

Gaziantep’te yine silahlar konuştu: Bir yaralı

2 Aralık 2022
Gaziantep Lisesi’nin yanında aracın içinde birisine sıktılar. Yaralan kişi hastaneye kaldırıldı. Gaziantep'te gün geçmiyor ki yeni bir silahlı olay yaşanmasın. Güpegündüz Gaziantep Lisesi yanında silah sesleri yükseldi.Detaylar geliyor..
Politika

Milletvekili Ali Şahin’in Yaralanan Vatandaşla İlginç Konuşması

22 Kasım 2022
Saldırıda yaralanan vatandaşla TBMM İdare Amiri Ali Şahin arasında ilginç diyalogTBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Karkamış’a yapılan hain saldırıda yaralanan vatandaşı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaralı vatand..
Gündem

Bartın’da Maden Ocağında Patlama

15 Ekim 2022
Amasra Taşkömürü İşletme müessesinde saat 18.15 sularında -300 kotunda kısmi bir patlama meydana gelmiştir. Patlamayı haber alan çalışanların yakınları ise maden ocağına geldi. Çalışmalar sırasında bazı işçile..
Asayiş

Gaziantep’te silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var

31 Ekim 2021
Gaziantep'te sokak ortasında iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada kan aktı. Silahlardan çıkan kurşunlarla sokak yaralılarla doldu.Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Dumlupınar mahallesi 79 nolu sokak içersinde iki grup arasında meydana g..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...