Yapılandırma etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GASKİ’nin Su Borcu Yapılandırma İçin Başvurular Devam Ediyor

14 Haziran 2023
PEŞİN ÖDEMEDE YÜZDE 90 FAİZ İNDİRİMİ İÇİN SON BAŞVURU 30 HAZİRAN! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarının yapılandırılmasına yönelik başlattığı ve peşin öde..
Ekonomi

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması geliyor

29 Ocak 2023
Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, vergi dairesine ödenmesi gereken tüm borçların yapılandırılacağını belirterek, kanun teklifinin Salı günü Plan Bütçe Komisyonunda görüşüleceğini söyledi. Koçer, yapılandı..
Yerel Yönetimler

GASKİ yapılandırma süresinde uzatmaya gitti

1 Eylül 2021
GASKİ yapılandırma süresinde uzatmaya gittiGaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü’nce başlatılan ve birikmiş su borcu olan vatandaşlar için yapılandırma uygulamasında son ba..
Yerel Yönetimler

Su borcuna yapılandırma müjdesi

2 Temmuz 2021
Su borcuna yapılandırma müjdesiBüyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından birikmiş su borcu olan vatandaşlar için yapılandırma uygulaması başladı. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021 olan yapıl..
Politika

Nejat Koçer yeniden yapılandırma ve afla ilgili açıklamalar yaptı

23 Mayıs 2021
Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren vergi borçlarının yeniden yapılandırma matrah artırımı stok affı ve sicil affını içeren kanun teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda. Nejat Koçer yeniden yapılandırma ve afla ilgili ..
Yerel Yönetimler

GASKİ yapılandırma süresini uzattı

13 Ocak 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarının yapılandırılmasına yönelik başlattığı ve peşin ödeme yapıldığında gecikme faizinde yüzde 90 indirim uyguladığı kampanyanın..
Gündem

Yapılandırma kuyruğu

22 Aralık 2020
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı önünde borçlarını yapılandırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması ile ilgili kanunun 17 Kasım tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Gaziantep Ve..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...