uzman doktor etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Medical Point Hastanesi Uzman Kadrosunu Genişletiyor

15 Ağustos 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan uzman ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Romatoloji Uzmanı Doç. Dr. Nuh Ataş’ı dahil etti. Romatoloji Doktorumuz Doç. Dr. Nuh Ataş Medical Point Gaziantep hastanemizde h..
Sağlık

Medical Point Hastanesi’nde Uzman Hekimleri Genişliyor

10 Ağustos 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan uzman ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Hematoloji Doktoru Doç. Dr. Ali Eser’i dahil etti. Doç. Dr. Ali Eser Hematoloji Doktorumuz Medical Point Gaziantep hastanemizde ..
Sağlık

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Karakuş SANKO Hastanesi’nde

8 Ağustos 2024
Dünyada geleneksel tek port kapalı (Laparoskopik) yöntemle kasık fıtığı onarımını geliştiren Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Osman Zeki Karakuş, yeniden SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Prof. Dr. Osman Zeki Karak..
Sağlık

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Demiroğlu Medical Point Hastanesi’nde

23 Temmuz 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan uzman ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Burcu Sidar Ateş Demiroğlu’nu dahil etti.Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. ..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde Elektronik Burun Cihazı ile Hastalıklar Teşhis Edilecek

19 Temmuz 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eyüp İlker Saygılı, koku ile farklı hastalıkların teşhis edilmesini sağlayan “Elektronik Burun” cihazının tasarımını geliştirdiklerini söyledi.Cihaz say..
Sağlık

Medical Point Hastanesi Kadrosunu Genişletmeye Devam Ediyor

12 Temmuz 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan uzman ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Demiroğlu’nu dahil etti. Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Demiroğlu Kadın Hastalık..
Sağlık

Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen Medical Point’te

24 Ekim 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi modern ve uzman kadrosuna Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen’i dahil etti. Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen kimdir? Operatör Doktor İrfan Ergen ..
Sağlık

Alzheimer’da Erken Tanı Tedavinin Etkinliğini Artıyor

9 Eylül 2023
Alzheimer hastalığı demans diğer bir ifade ile bunama yapan hastalıklar içinde en sık izlenen bozukluktur. Medical Point Gaziantep Hastanesi Nöroloji Uzm. Dr. Figen Şensoy Eylül ayının Dünya Alzheimer ayı olduğuna dikkat çekmek maksadıyla a..
Sağlık

Yaz Döneminde Diyabet Hastalarını Bekleyen Tehlikeli Durumlar

29 Temmuz 2023
Yaz aylarının en sıcak dönemini geçirdiğimiz bu günlerde, sağlıklı bireyler dahi metabolik olarak zorlanmakta iken, diyabet hastaları için çok daha ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilmektedir. Medical Point Gaziantep Hastanesi İç Hastalı..
Gündem

Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. M. Mansur Tatlı Medical Point Gaziantep’te

24 Haziran 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği ile birlikte çocuk yan dal branşları olan Çocuk Gastroenterolojisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Endokrinolojisi, Neonatoloji ile adından ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...