uyarı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep Valiliği uyardı: Aman dikkat!

5 Şubat 2023
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Gaziantep ve Kilis çevresi ile Hatay'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli (5-20 santimetre) kar yağışı öngörülüyor.Yağışların yarın ..
Gündem

EYT’liler İçin Önemli Uyarı!

23 Ocak 2023
Yaklaşık 2 milyon 200 bin kişiyi yakından ilgilendiren EYT düzenlemesinin önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelerek yasalaşması bekleniyor. Emekli olduktan sonra aynı işyerinde çalışmayı planlayanlara yönelik Yarg..
Gündem

Gaziantep için kritik uyarı

16 Ocak 2022
Gaziantep için kritik uyarıGaziantep Valiliği, çiftçileri yaşanabilecek zirai don nedeniyle zarar görmemeleri için uyardı.Valilikten yapılan yazılı açıklamada ‘Bugün akşam saatlerinden, Pazartesi sabah saatlerine kadar İlimiz geneli..
Sağlık

Kurban Bayramında yaralanmalara dikkat

17 Temmuz 2021
Kurban Bayramında yaralanmalara dikkatKurban kesimleri esnasında parmak, el, el bileği ve ön kol yaralanmaları, başta olmak üzere, baş boyun bölgesi travmalarının da dahil olduğu her türlü yaralanma görülebildiğini dile getiren Defa Lif..
Sağlık

75 yaş üstü meme kanseri geçirmiş kişilere uyarı

10 Haziran 2021
75 yaş üstü meme kanseri geçirmiş kişilere uyarıHer yıl binlerce kadına meme kanseri tanısı konuyor. Meme kanseri 2021 yılı itibariyle dünyada en sık görülen kanser türü haline geldi. Meme kanserinin erken tanı ve tedavisinin önemli old..
Sağlık

Pandemide online eğitim sürecinde aileler nelere dikkat etmeli?

30 Nisan 2021
COVİD-19 salgını dünyanın hemen her ülkesini etkilemeye devam etmektedir. Salgın,..
Sağlık

Anne babalar dikkat!  Bebeğinizde bu belirtiler varsa!

28 Nisan 2021
 Anne babalar dikkat!  Bebeğinizde bu belirtiler varsa!Dünyada ve ülkemizde ölüm nedenleri arasında birinci sırada yer alan kalp hastalıkları yenidoğanlarda ve bebeklerde de daha fazla tanı alıyor. Öyle ki günümüzde yaklaşık he..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Valilik uyardı

24 Nisan 2021
Gaziantep Valiliği Suriye kaynaklı tozun kentte etkili olacağı konusunda vatandaşlara ‘dikkatli olun’ uyarısı yaptı. Gaziantepliler dikkat! Valilik uyardı  Gaziantep Valiliği'nin " Vatandaşlar..
Asayiş

Aman dikkat! Tüp patlaması uyarısı

24 Nisan 2021
Aman dikkat! Tüp patlaması uyarısı TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Kocalar, 3 vatandaşın yaralanması ile sonuçlanan tüp patlaması ile ilgili olarak, ‘Yanlış kullanım, hatalı ..
Sağlık

Covid-19 testi numunesi almak isteyen art niyetli kişilere dikkat

16 Nisan 2021
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram, ANKA Hastanesi adını kullanarak hastalardan Covid-19 testi numunesi almak isteyen ve Evde Sağlık Hizmetleri vermeye çalışan art ni..
Sağlık

Ramazanda ilaç kullananlar dikkat

13 Nisan 2021
Ramazanda ilaç kullananlar dikkat Özel MMT Amerikan Hastanesi Dâhiliye Uzmanı Dr. Seda Ünsal, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç tutmak isteyen ancak ilaç kullanmakta olan hastaların dikka..
Eğitim

Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu’ndan ciddi uyarı

13 Nisan 2021
Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu’ndan ciddi uyarıHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Vildan Serin’in moderatörlüğünde çevrimiçi, 'Türkiye ve Dünya’daki Su Kaynakları' konulu panel..
Politika

CHP’li Yılmazkaya’dan korkutan mutasyonlu virüs uyarısı

3 Mart 2021
CHP’li Yılmazkaya’dan korkutan mutasyonlu virüs uyarısıMutasyonlu virüs tehlikesi hakkında TBMM Genel Kurulunda konuşan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Hükümeti ve Sağlık Bakanını mutasyonlu virüsün etkileri konus..
Politika

MHP’li Taşdoğan’dan ‘normalleşme öncesi dikkat’ uyarısı

25 Şubat 2021
MHP’li Taşdoğan’dan ‘normalleşme öncesi dikkat’ uyarısı Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de devam eden korona virüs aşısı ve normalleşme süreciyle ilgi..
Asayiş

Gaziantep polisi uyardı: Aman dikkat!

20 Şubat 2021
Gaziantep polisi uyardı: Aman dikkat! Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, sokaktaki vatandaşı tüm dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı. İl Emniyet Müdürlüğü TDP ek..
Gündem

Vali Gül’den korkutan uyarı

20 Şubat 2021
Vali Gül’den korkutan uyarı Gaziantep Valisi Davut Gül, korona virüs vaka sayılarının geçen haftaya göre yükseliş eğiliminde olduğunu belirterek vatandaşları uyardı. Vali Gül sosyal medya hesa..
Asayiş

Polisten çok ciddi dolandırıcılık uyarısı

6 Şubat 2021
Gaziantep Toplum Destekli Polis ekipleri, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı. Polis, dolandırıcılık ve alınması gereken önlemlerle ilgili bilgilendirmeler yaptı.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli (TDP) Polis..
Asayiş

Emniyetten dolandırıcı uyarısı

8 Ocak 2021
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.Emniyet, “TDP Ekiplerimizce Pandemi Desteği ya da benzer isimler altında oluşturulan sahte site ve uygulamalara dikkat edin. Kredi ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...