Türkay Dereli etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

HKÜ Dünya Sivil Havacılık Günü’nü Coşkuyla Kutladı

8 Aralık 2023
İstanbul Hava Limanı (İGA) ve Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere, havacılık sektörünün önemli kuruluşları ile protokollere imza atan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü’nü havacılık sektörünün temsi..
Eğitim

Erasmus+ Fırsatları ErasmusDays Etkinliğinde Tanıtıldı

17 Ekim 2023
Erasmus+ programının tanınırlığını artırmak ve öğrencileri bu programdan daha etkin yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından ErasmusDays etkinlikleri düzenlendi. Ağaç dikimi ile başlayan program kapsamında..
Kültür Sanat

HKÜ, Şahinbey Kitap Günleri’nde Kitap Tutkunları ile Buluştu

16 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Kitap hayattır, hayat kitaptır” temasıyla Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ve kapılarını 6.’ıncı kez kitap dostlarına açan Şahinbey Kitap Günleri‘nin sergi alanındaki stantı ile ziyaretçileri..
Eğitim

Girişimcilik Festivali” Projesinin Açılışı HKÜ’de Gerçekleştirildi

8 Ağustos 2023
Gençlik Çalışanları için Girişimcilik Festivali” Projesinin Açılışı HKÜ’de GerçekleştirildiAvrupa Birliği (AB) tarafından fonlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile Erasmus+ programı altında uygulanan “Gençlik Çalışanları için Girişi..
Eğitim

Geleceğin Oyun Tasarımcıları HKÜ’de Yetişecek

19 Temmuz 2023
Türkiye’nin en büyük metropollerinden biri olan Gaziantep’te 2008 yılında kurulan ve bu yıl 15.’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ); her yıl açtığı çağın gerektirdiği bölüm ve programlarla yükseköğretim ekosi..
Eğitim

HKÜ ile Ankara Sosyal Bilimler Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

18 Temmuz 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) arasında eğitim-öğretim ve araştırma alanında iş birliği protokolü imzalandı.HKÜ Rektörlük Senato salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine; HKÜ Rek..
Gündem

HKÜ’de 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi

15 Temmuz 2023
HKÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Gerçekleştirildi15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen anma programı, Saygı Duruşu yapılması ve İ..
Eğitim

TEKNOFEST 2023’e HKÜ’den Rekor Katılım:

25 Nisan 2023
Milli teknoloji hamlesi’ vizyonuyla geleceğe umutla bakan bir Türkiye için gençlerimizi #sengeleceksindiye sloganıyla teknoloji yarışmalarında bir araya getiren, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in final he..
Eğitim

Rusya-Ukrayna Savaşı Sonrası Senaryoları Tartışıldı

13 Kasım 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile 7 ülkeden farklı düşünce kuruluşunun işbirliği ve katılımıyla düzenlenen III. Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı: "Rusya-Ukrayna Çatışması ve Sonrası: Yeni Bir Sistemik Türbülansa Mümkün mü?" tema..
Gündem

Rektör Türkay Dereli’nin acı günü

22 Nisan 2021
Rektör Türkay Dereli’nin acı günüHasan Kalyoncu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Denizli/Babadağ eşrafından, Ankara Çıkrıkçılar Yokuşu esnaflarından olan babası Muammer Dereli’nin bu sabah fani dünyadan ahirete irtihal etiğ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...