Trafik etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Mazbatayı Aldı İlk Çılgın Projesini Açıkladı

5 Nisan 2024
15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.Dördüncü dönem için mazbatasını alan Şahinbey B..
Asayiş

Gaziantep’te Feci Kaza

18 Ağustos 2023
Evlerinin önünde oturan dede, torunun hazin sonu! Şehitkamil ilçesi Uğruca Mahallesi sakinlerinden olan dede, torunu ölüm de ayırmadı. Dün akşam saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, geriye kayan traktöre hakim olamadı. Ka..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor

16 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların konforlu yol kullanımı için bugüne kadar 2.036.491 ton asfalt dökümü gerçekleştirdi.Şahinbey Belediyesi Fen İşleri ekipleri, vatandaşın daha konforlu ve ilçeye yakışır yol..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Yeni Bir Yol Daha

22 Mayıs 2023
Şahinbey Belediyesi şehrin trafiğini rahatlatma adına yeni projeler üretmeye devam ediyor.Daha önce yaptığı önemli projelerle şehrin trafiğin..
Gündem

Gaziantep Havalimanında Sorun Çözüldü

20 Mayıs 2023
Dün geceden bu yana 13 geliş 13 gidiş uçak seferlerinin iptal edildiği Gaziantep’te havalimanı yeniden uçak seferlerine başladı. İptal edilen uçaklarla ilgili ek seferlerin yapılıp yapılmayacağı yönünde her hangi bir açıklama yapılmazken ha..
Asayiş

Gece Vakti Feci Kaza

19 Mayıs 2023
Gazimuhtar da iki araç çarpıştı.Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olan Gazimuhtar'da iki araç çarpıştı.Araçlardan biri kaldırıma çıktı. 22:40 civarında olan araç sahibinden bir şoför  aracını bırakıp kaçtı. Yaralı olan bir ki..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Trafik ve İlk Yardım Eğitim Programı Düzenledi

11 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 1–7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında uzmanlar tarafından iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. ..
Yerel Yönetimler

Başkan TAHMAZOĞLU Trafik Haftasını Kutladı

11 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Trafik Haftasını kutlayarak şehrin trafiğini rahatlatmak ve trafik bilincini aşılamak için önemli projelere imza attıklarını ifade etti. ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’inden Trafiği Rahatlatacak  1 Milyarlık Yatırım   

6 Mayıs 2023
Şahinbey Belediyesi 1 milyar liralık yatırımla yapılan yol çalışmasını vatandaşın hizmetine sunarken yoldan ilk geçen araç Türkiye’nin ilk ve yerli otomobili TOGG oldu. Şehrin trafiğini rahatlatmak adına önemli projelere imza a..
Eğitim

Büyükşehir’den ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi

9 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilkokul 2’nci sınıf öğrencilerine iş güvenliği uzmanları ve iş yeri hekimi tarafından, “Evde okulda ve trafikte güvenlik eğitimi” veriyor. İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Daire Başkanlığı, İş Sağlığ..
Asayiş

Gaziantep’te Otomobil Şarampole Devrildi

17 Ekim 2022
Gaziantep'te devrilen otomobilde iki kişi öldü, iki kişi yaralandı. Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Yun..
Gündem

Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu

29 Eylül 2022
İçişleri Bakanlığımızca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla 29.09.2022 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak “Önce Yaya Uygulaması” gerçekleştirildi.Yayalara Öncelik Duruşu, Haya..
Asayiş

Sahneye Ayakları Sargılı Çıktı

27 Ağustos 2022
İbrahim Tatlıses'in yaralandığı kazada, kamyonet sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı Bodrum'da İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonet sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı...
Yerel Yönetimler

İpek Yolunda Kavşak Trafiğe Kapanıyor

29 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen trafik iyileştirme çalışmaları kapsamında D-400 Karayolu (İpekyolu) üzerinde bulunan Kalender Kavşağı’nda yapılacak düzenleme çalı..
Gündem

Gaziantep’teki trafik çilesi planlama hatasından kaynaklanıyor

27 Şubat 2022
 Makine Mühendisi Ali Peri, Suriyeli sığınmacılarla birlikte nüfusu 2.5 milyonu aşan Gaziantep’te trafik çilesinin her geçen gün katlanarak artmasının planlama hatasından kaynaklandığını belirtti.Şehir trafiğini, doğru plan ve ..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu “Şehrin trafik yükünü hafifleteceğiz”

28 Kasım 2021
Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına kentsel dönüşüm ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin ula..
Gündem

Kaplan: Gaziantep’in trafik çilesi katlanarak devam ediyor

22 Eylül 2021
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep’te yaşanan trafik sorunu ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak “Yüz yüze eğitimin de başlamasıyla birlikte Gaziantep’te trafik durma noktasına geldi. Plansız kentleşme, nüfus yoğunluğu, ar..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de 3 ayda 2 bin 835 öğrenciye trafik eğitimi

14 Eylül 2021
Şehitkamil Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin uygulamalı trafik eğitimi almaları adına yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda eğitimler devam ediyor. Teorik ve uygulamalı trafik kuralları ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...