TOBB etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

TOBB Gaziantep KGK 2023-2027 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

26 Nisan 2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel ve meclis üyeleri..
Ekonomi

Gaziantep’teki KOBİ’ler Bir Araya Geldi

23 Şubat 2024
Gaziantep’teki KOBİ’ler Akıllı KOBİ Dijital Dönüşüm Konferansı’nda bir araya geldiTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ‘Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansı 21 Şubat ..
Ekonomi

Deprem Bölgesindeki İmalat Sanayinin Yol Haritası Ankara’da Açıklandı

3 Ekim 2023
6 Şubat 2023’de, 11 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgedeki imalat sanayisi için hazırlanan kısa, orta ve uzun vadeli yol haritası Ankara’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) hizmet binasında düzenlenen lansman top..
Ekonomi

GSO Başkanları TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na Katıldı

18 Ağustos 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa..
Politika

TOBB’DA GAZİANTEP AĞIRLIĞI

31 Mayıs 2023
TOBB’DA GAZİANTEPLİ BAŞKANLARIN BÜYÜK BAŞARISI TOBB 79. GENEL KURULU’NDA GAZİANTEP ODA VE BORSA BAŞKANLARI ÖNEMLİ GÖREVLERE SEÇİLDİBugün gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda, Gaziantep oda ve ..
Gündem

TOBB Sanayi Odalarından Deprem Bölgesine 5 Proje

7 Mart 2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki 12 Sanayi Odasının Başkanları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında, İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde depremden etkilenen 11 ilin ekonomilerinin yeniden canland..
Ekonomi

Gaziantep’in Yıldızları ödüllendirildi

27 Aralık 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, üretimde yapmış oldukları başarılı çalışmalarla Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasına giren, GSO ile yapmış oldukları iş birlikleri ile sanayinin gelişmesine büyük katkılarda bulunan, başar..
Ekonomi

Atık Projesinin Önemi ve Döngüsel Ekonomiye Katkıları

7 Kasım 2022
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde kurulan ve ülkemizdeki ilk Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi olan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, İklim Dipliomasisi Haftası’nı “Sıfır Atık İçin İleri Dönüşüm Atölyesi” ile kutladı. ..
Sağlık

DR. Yıldırım TOBB Sağlık Hizmetleri Meclisi Başkan Yardımcısı Oldu

14 Nisan 2022
Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclis Başkan Yardımcılığına seçildi.TOBB Türkiye Sağlık ..
Ekonomi

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

25 Ekim 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KGK) Meclis Toplantısı düzenlendi.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yön..
Gündem

GSO TOBB Delegeleri, 76. VE 77. TOBB Genel Kurulu’na online katıldı

29 Mayıs 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) TOBB Delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76. ve 77. Genel Kurulu’na online katılım sağladı.  GSO..
Gündem

TOBB Akademik Danışman Prof. Dr. Bozkurt’tan NTO’ya Ziyaret

23 Nisan 2021
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep İli Akademik Danışmanı ve Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt Nizip Ticaret Odası (NTO)’nı ziyaret etti. TOB..
Ekonomi

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun projesi cinsiyet eşitliği olacak

10 Mart 2021
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun projesi cinsiyet eşitliği olacakTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Ayşen Ahi, Ankara’da düzenlenen Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınl..
Ekonomi

Prof. Dr. Sinan Canan’a yoğun ilgi

5 Mart 2021
Prof. Dr. Sinan Canan’a yoğun ilgi ..
Ekonomi

NTO Gaziantep Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısına Katıldı 

25 Şubat 2021
NTO Gaziantep Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısına Katıldı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında düzenlenen Gaziantep il/ilçe Oda ve Borsaları Müşterek istiş..
Ekonomi

TOBB Gaziantep oda ve borsaları müşterek istişare toplantısı yapıldı

24 Şubat 2021
TOBB Gaziantep oda ve borsaları müşterek istişare toplantısı yapıldı. Gaziantep’teki sektörel çalışmalar, pandemi sürecinin etkileri, sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği Türkiye Odalar ve Borsala..
Ekonomi

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Vali Gül’ü ziyaret etti

5 Şubat 2021
TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı İbrahim Sarıca ve başkan yardımcılarından oluşan heyet, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret etti.Pandemi süresinde yaşanan sıkıntıların, gençlerin inovatif fikir ve projeler..
Ekonomi

NTO Başkanı Özyurt TOBB’nin ABD’de kurduğu Ticaret Merkezi açılışına katıldı

10 Ocak 2021
Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Şikago kentinde açıldı. Düzenlen..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...