Temizlik etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GASKİ’DEN Önemli Çağrı

15 Haziran 2024
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) ekipleri kent genelinde Kurban Bayramı öncesi kanalizasyon hatları, mazgallar ve dere yataklarında temizliklerin yapıldığını belirterek, kurban atıkları ve çöplerin menfezlere dökülmemesi konusun..
Gündem

Gaziantep İlk Pilot Bölge”ATMA”

6 Mayıs 2024
Türkiye’nin sokaklarını temiz tutmak amacıyla başlatılan “Atma!” kampanyası kapsamında ilk çağrı, pilot bölge seçilen Gaziantep’te yapıldı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ATMA Derneği iş birliğinde düzenlenen program, Gaziantep Büyü..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Temizlik Videosuyla Gündem Oldu

5 Mayıs 2024
Yıllardır çevreye duyarlılık videoları ve projeleri üreten Şahinbey Belediyesi’nin vatandaşların çevreyi temiz tutması yönünde çektiği video sosyal medyada viral oldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çevre temizliği..
Gündem

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri Bayram Boyunca Görev Başındaydı

2 Temmuz 2023
Şahinbey Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde kurban satış ve kesim alanı olarak belirlenen noktaların temizlik çalışmalarını tamamlarken, belediye ekiplerinin bayram boyunca 7/24 titizlikle yürüttüğü temizlik çalışmaları, ..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

30 Haziran 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.Bayram namazını Mehmet Ali Tahmazoğlu Camii’nde vatandaşlar ile birlikte kılan Şahinbey Bel..
Yerel Yönetimler

Sofalıcı’daki, Onarım Ve Temizlik Çalışması Aralıksız Sürüyor

20 Haziran 2023
SOFALICI’DA, SEL SONRASI OLUŞAN TAHRİBAT HIZLI BİR ŞEKİLDE ONARILIYORGeçtiğimiz günlerde Sofalıcı Mahallesi’nde yaşanan sel afeti sonrası oluşan..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi İlçenin Her Noktasını Temizliyor

12 Nisan 2023
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gece gündüz demeden günün 24 saati cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler..
Çevre

Şahinbey Belediyesi’nden 7/24 temizlik 

6 Kasım 2021
Şahinbey Belediyesi’nden 7/24 temizlikŞahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Şahinbey için 7 gün 24 saat çalışıyor. Şahinbey Belediyesi caddeler, sokaklar, mahalle araları, parklar, semt pazarları ve kamu kuruluşl..
Yerel Yönetimler

Temizlik ekipleri 24 saat görev başında

3 Mayıs 2021
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sokağa çıkma yasağında da araç ve yaya trafiğinin azalmasını fırsat çevirerek, gece gündüz demeden günün 24 saati cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetleri..
Asayiş

Temizlik yaparken ölümden döndü

22 Nisan 2021
Temizlik yaparken ölümden döndü Gaziantep’te yaşayan 61 yaşındaki Eşe Fatma Aksoy temizlik yapmak için karıştırdığı çamaşır suyu ve tuz ruhundan çıkan klor gazından dolayı ölümden döndü. ..
Yerel Yönetimler

Yaşlıların evleri hem temizleniyor hem de dezenfekte ediliyor

16 Mart 2021
Yaşlıların evleri hem temizleniyor hem de dezenfekte ediliyorŞehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı 'Vefa Hizmeti' ile 65 yaş üzerindeki kişilerin destekçisi olmayı sürdürüyor. Yaşlıların evdeki tüm ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden temizlik harekatı

5 Şubat 2021
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gece gündüz demeden günün 24 saati cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Şahinbey Belediyesi temizlik ekipleri ilçe genelinde 24 saat te..
Yerel Yönetimler

Şahinbey artık daha temiz olacak

10 Ocak 2021
Şahinbey Belediyesi’nin daha temiz ve daha yeşil Şahinbey hedefiyle sürdürdüğü çalışmalarda kullanılmak üzere 28 adet 2 m3’lük yol süpürme aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesi’ndeki vatandaşların d..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...